Şimdi Ara

Bu sistem yapmak istediklerim için yeterli olur mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Darbogaz yapmaz fazla para vvermişsin x6 lar cıktı x4 yatırım yapma ucuz işlemci al ileride x6 ya yatırım yaparsın boşa para verme diye demiş. x3 de oyunlarda işini görür
  • Yaklasık 2 ay evvel sistem topladim Amd x3 Athlon aldim işlemciyi şansımada X4 Phenom oldu + L3 acıldı gereken testleride yaptim sorunsuz kullanıyorum yani elbette x4 acılıcak garantisi yok ama olursada kafadan 130-140 lira kara gecersin x4 almaktansa zaten acılmasada sorun degil x3 gayet işini görür bi arkadaş bahsetmiş x6 lar cıkıcak falan diye dogru demiş x4 e yatirim yapilmaz su şartlarda ilerde işlemcini değiştirirsin olur biter ama bu işlemcinin sıkıntısı olmaz sana paşa paşa kullanırsın bi amd kullanıcısı olarak söylüyorum fakat fan almanı öneririm 2-3 adet kasayla beraber malüm önümüz yaz kasanin sogutulmaya ihtiyaci var.. illaki o ekstra bahsettigin parayi verceksende sistem icin benden sana tavsiye işlemci + kasa + bord + ram bunlar iyi zaten ekran kartına yatirmanı öneririm o farkı directx 11 li iyi bi kart almaya caliş nacizane tavsiyemdir..
  • Fiyatlar %20 indirimliydi şimdi %12 olmuş ya

Tekrar %20 olur mu acaba.Yoksa 1290 liralık kasa 1450 ye yaklaşıyor.

Edit : Ztn buna hayır derlerse ister istemez parçaları düşürmek zorunda kalcam.Ortada ne Phenom II X4 kalcak ne bişey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 26 Nisan 2010; 3:33:03 >
  • Bida %20 olması milyonda 1 ihtimal heralde

En iyisi ben size şimdiden sorayım

100 lira düşük bişey alayım baride düz hesap 1300 onu kabul ederler.

(1400'e çok düşük bir ihtimal veriyorum o yüzden)

AMD Athlon II X4 630 AM3 2.8GHz 2MB Cache 45nm İşlemci mi?

AMD Phenom II X2 555 Black Edition AM3 3.2GHz 7MB Cache 45nm İşlemci mi?

Bana Phenom olan daha iyi gibi geldi 3.2 MHz ve Cache belleği 7MB ama gene sorayım diyorum.

Peki beni avutacak bir cvp gelirmi bilmiyorum ama Bu Phenom olan işlemcinin performansıyla önceki sayfada olan Cache belleği 8 MB olan Phenom'un performansı arasında çok fark varmıdır?

Edit : Gerçekten moralim bozuldu ya :(( Bari Mayıs ayı sonuna kadar %12 indirimli kalsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 26 Nisan 2010; 3:57:28 >

• Hafta sonunu bekkle gene indirim olucak
  • Tek temennim fiyatların 15-25 mayıs arası iyi olması
  • Online mağazamızdan verilen siparişlerde ürünler ambalajlı olarak gönderilmektedir.Kasa toplama işlemi yapılıp ürün gönderilmemektedir.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com

Vatandan sistem toplattım mesaj attım sistemi toplasınlar diye gelen cevaba bak offfffffff

• Uğraşıcaz yaaa.Yemin ederim uğraşıcaz.

İndirimide %12 ye düşürdüler zaten.Ya sen fiyatlara bak.Düşünsene şimdi 1200 liraya topluyosun 1 ay sonra bi geliyosun 1350-1400 olmuş.Bu kasanın toplanıp gönderilmemesinden daha kötü
  • Bende parayı ayarladımda görselliği , oc yi falan düşünüyorum.Neyse bunları salladım artık performans versin yeter diyorum.Kasayı baştan topladım.

Yine Nihat abinin topladığı fiyat/performans kasalarından birini alıp (teşekkürler) karman çorman yaparak birşey çıkardım.

AMD Phenom II X2 555 Black Edition AM3 3.2GHz 7MB Cache 45nm İşlemci --- 193 TL
    GIGABYTE MA78LMT-S2 AM3 DDR3 (X6 cpu destekli) --- 120 TL
    PATRIOT 2GB DDR3 1333MHZ (Tek Modül-Soğutuculu - Ayrı 4 GB) --- 200 TL
    HIS HD4850 iCooler IV GDDR3 1GB 256BIT --- 231 TL
    SEAGATE 500GB 16MB SATA II (Barracuda 7200.12) --- 90 TL
    XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 500W ATX KASA --- 135 TL
    ASUS 19" VW193DR GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR --- 215 TL

1184 TL kdv dahil.

Önceki kasadan farkları, işlemci AMD Phenom II X4 ve Cache 8MB değil X2 ama 3.2 GHz Cache de 7MB

Kasa değişik.Monitör INCA 20" değil ASUS 19" ve Max. Res = 1440x900.

O kadarda çamur değil heralde.Yoksa benmi acele ediyorum Mayısta değişik fırsatlar çıkarmı karşıma

• Kasa değişik.Monitör INCA 20" değil ASUS 19" ve Max. Res = 1440x900.

DVI çıkışlı monitör tercih et dostum.Analog tercih etmem şahsen DVI cıkışlı monitörlerle analog cıkışlıların arasındaki görüntü kalitesi bariz farklidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9393

Bida %20 olması milyonda 1 ihtimal heralde

23 nisan için yaptılar sanırım %20'lik indirimi. belki 19 mayısta'da yaparlar beklemek lazım.
  • Umarım.Birde her parça için ayrı kargo ücreti alıyorlarmış.Bide onla uğraşçaz.En azından %20 indirim olsada bize giren incelse.
  • bi problem çıkmaz aksine cok daha ii performans alırsın onlar sen fazla masrafa girme diye söylüyor bunu eger alabiliyorsan en son söyledigin işlemciyi al digerlerinden iyidir merak etme problem yasamazsın işlemci iyi diye darbogaz olmaz sistem yani:D
  • Burdan alıcam malesef.O da 12 ay taksitle vade farkı dahil 1550 yi bulacak.Garantide sorun çıkar diye burdan almak istemiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.