Şimdi Ara

Bu sistemden daha ucuza daha fazla performans verebilecek sistem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu sistemden daha ucuza daha fazla performans verebilecek sistem?

Gaming PC yaratmaya çalışıyorum bu 2200 tl tuttu. Bilgisayardan hafif anlar gibiyim. Sizce bu kasaya bunlar monte edilir mi? İşlemci soğutucusu yetersiz olduğu için yine de bir CPU soğutucusu aldım .Hesaplayınca en düşük 550 watt kadar istiyor ben 650 lik güç kaynağı aldım . Önerileriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallicat -- 3 Ağustos 2013; 17:38:34 >

• anakartı z77 alın o kartla oc yapamazsınız yada ıslemcıyı k sız alın
    powerı 600w yeterlı yapın ses kartını ıptal edın onboarddan cok farkı yok zaten
  • Anakart : MSI Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart

olarak değiştirdim. Dikkat ederseniz O.C yazıyor bu O.C yapabilirim anlamına mı geliyor yoksa yapamam anlamına mı? Ayrıca seste sorun mu yaşayacağım? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallicat -- 3 Ağustos 2013; 17:53:48 >
  • o ram hızına oc ıle cıkabılırsın yada ramlerde xmp profılı varsa o sekılde cıkabılırsın demek oluyor taktıgında o hızda calısmaz ramler
    anakartın ustunde ses kartı var ve yazdıgın kartla hemen hemen aynı sevıyede o yuzden baska ses kartı almana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 3 Ağustos 2013; 17:55:39 >
  • Pek anlayamadım cahilliğime verin yani şimdi O.C siz yaparsam daha mı iyi olur? Ayrıca güç kaynağında XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI ile THERMALTAKE LITEPOWER BLACK EDITION 600W GÜÇ KAYNAĞI arasında kaldım.

Edit: Ramde XMP profili varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallicat -- 3 Ağustos 2013; 18:03:10 >
  • ramlerın 1600 mhz anakartın destegıne takılmayın orda sorun yok power olarakta XIGMATEK TAURO alın daha ıyıdır lıtepower serısıne gore
  • Peki ekran kartına ne yapabilirim. Neredeyse aynı performans olsun fakat daha ucuz olsun. Ati yi Nvidia ya yeğlerim. Ayrıca ses konusu ne olacak? Sıkmaya başlıyorum farkındayım ama çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallicat -- 3 Ağustos 2013; 18:07:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7870xt o fıyata en ıyı kart denebılır alternatıfı yok performans olarak denk sayılabılecek kart 660ti dır ama ondan pahalıdır
  • Tamamdır teşekkürler
  • Çok çok affedin fakat başka bir soru sormayı unutmuşum . İşlemci ve anakartı aynı performansta daha ucuza AMD olarak baksak neler düşünebilirim?
  • 8320- ve 990 anakart olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.