Şimdi Ara

Bu sisteme 2. el parça toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alttaki capslerde vermiş olduğum sisteme işlemci, ekran kartı (2.el) toplamak istiyorum ama pek anlamadığım için size CPU-z den bilgisayarın özelliklerini tanıtacağım.
    neden 2. el diye sorarsanız nedenini gayet de biliyorsunuz.

Yardımlarınıza ve her türlü önerilerinize açığım.

İşlemciyi buldum sayılır fakat bilgisayarıma ağır mı gelir orası meçhul.
    Bilgisayar eski biraz (baya).
    Bu sisteme 2. el parça toplamakBu sisteme 2. el parça toplamakBu sisteme 2. el parça toplamakBu sisteme 2. el parça toplamak

Bu arada buldum işlemci i7 950 3.06 GHz.

• Buldum dediğiniz işlemciye anakart bulmanız çok zor, neredeyse imkansız. 2.el alacaksanız anakart işlemci rami bir arada satan ilanlara bakmanızı öneririm. FX 4100, Phenom II X4 965 veya dengi intel işlemciler+anakart+8 gb ram 350-400 civarı satılıyor.
  • Bulduğun işlemci anakart ile uyumsuz.

• start_system kullanıcısına yanıt
    Hocam gösterdiğiniz işlemci ve ekran kartı mevcut sistemimi kaç kat ileri taşıyabilir?

halihazırda bi ekran kartım var yani bu gösterdiğiniz ekran kartı kaç kat iyidir mevcut olandan ?
  • hknkck kullanıcısına yanıt
    Donanım özürlüsüyüm de birazcık dediğiniz parçlaları halihazırda satan bir site var mıdır 2. el sitesi hepsi toplam bir arada almak ne kadar zor olur ?
  • memo76 kullanıcısına yanıt
    2.el satış sitelerini (sahibinden, letgo ...) ve forumda 2.el bilg parçaları bölümünü takip etmek gerekir. Anakart işlemci ram olarak satışlar oluyor. Bütçrnize uygun olanı alabilirsiniz. Daha sonra mevcut ekran kartınızında değişmesi gerekir. 300-350 tl civarı 750 ti satışları oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 2 Eylül 2018; 10:17:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hknkck kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşın bana önerdiği parçalar sizce nasıldır ? Benim sistemimi rahatlatır mı kaç kat ileriye taşır ?

Yanıtlarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. El için bütçeniz ne kadar? 1156p parçalara bakmanızı tavsiye ederim. 1156 Xeon işlemci h55 anakart 8gb ram 400 500 arası bulunur.

• hib.96 kullanıcısına yanıt
    500 lira civarı düşünüyorum

Ve tek tek toplamak zor geliyo hazır bi şey olursa direk alırdım sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.