Şimdi Ara

bu sisteme 480w psu yeterli gelirmi ?? lutfen kullanan filan varsa cvp yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba uzun arastırma sonucu bu sistemi almaya karar verdim ama kasanın psusuyla ilgili suphelerim var yardımcı olursanız sevinirim kasanın icindeki pusu xilence mıs sistem %100 yükte oldugu varsayıldıgında psu sorun cıkartırmı acaba bunu merak ediyorum akım degerleri filanda bulamadım ekran kartında 12v 40amperlik guc kaynagı kullanın yazıyo

SAMSUNG
    SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

GIGABYTE
    MA785GT-UD3H AMD 785G + SB710 DDR3 1666MHz HDMI/VGA Anakart

SAPPHIRE
    HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı (21163-10-20R)

AMD
    Athlon II X4 630 AM3 2.8GHz 2MB Cache 45nm İşlemci

KINGSTON
    4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHz CL7 XMP Ram

WD
    3.5" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk

LIAN LI
    LANCOOL PC-K56 DRAGON LORD K 480W MidT ATX SİYAH KASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-1905 -- 2 Mayıs 2010; 0:01:12 >

• Mümkünse 550W lık olanını alın. 480W olanı yetmez demiyorum tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Mümkünse 550W lık olanını alın. 480W olanı yetmez demiyorum tabiki.

bende onu alıyım dedim ama baktım vatana kayseride kalmamıs :( mayıs 15 gibi alacam ins o zamana kadar gelir simdi oraya gidip baska kasada almak istemiyorum lian li olsun istiyorum onun icin 480w yetermi die sordum yetermi acaba ? :D
  • Yetecektir, kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Yetecektir, kullanabilirsin.

+1
  • O psu birebir 480w vermese de (veremiyor zaten) sisteme yine de yeterli olur, Xilence markalı bir psu var ve sistemi taşır.

Bu segmentteki çoğu kasaların mevcut powerları gerçek gücü vermez.

HD5770 gü tüketimi:

Boşta: 18w
    Yükte: 108w

+

X4 630 = 95w TDP 'ye sahip.

Fazlasıyla yeterli olur.
  • tsk arkadaslar valla ii oldu bu baska kasa almaktan kurtuldum cok sagolun
  • Arkadaşım sistemlerimiz hemen hemen aynı değişik olan bende 2gb ram ve ekran kartı GTS250 çift güç çıkışı var :/ Bende Cool-mas 400w psu var. Gerçek değeri 380 falan.. Baya sıkıntı çektim, oyunlarda örneğin CODMW2'de 5 dk sonra oyun kitlenip pc kapanıyodu bi 5dk açılmıyodu. Daha sonra arkadaştan 300w real asus psu aldım onuda makinaya bağladım kablo felan çektim kasanın içine monte ettim şu anda 400w Cool-mas + 300w asus psu kullanıyorum. Gayet de rahatım süper (Y) Ben senin yerinde olsam biraz daha iyi bir psu alırdım. şöyle 500 - 650w arası :) Tercih senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 5 Mayıs 2010; 14:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet19o7

Arkadaşım sistemlerimiz hemen hemen aynı değişik olan bende 2gb ram ve ekran kartı GTS250 çift güç çıkışı var :/ Bende Cool-mas 400w psu var. Gerçek değeri 380 falan.. Baya sıkıntı çektim, oyunlarda örneğin CODMW2'de 5 dk sonra oyun kitlenip pc kapanıyodu bi 5dk açılmıyodu. Daha sonra arkadaştan 300w real asus psu aldım onuda makinaya bağladım kablo felan çektim kasanın içine monte ettim şu anda 400w Cool-mas + 300w asus psu kullanıyorum. Gayet de rahatım süper (Y) Ben senin yerinde olsam biraz daha iyi bir psu alırdım. şöyle 500 - 650w arası :) Tercih senin..

Daha fazlasıyla 350W kullandım ama hiç sıkıntım olmadı. Sana bozuk 650W verseler onu da beğenmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

O psu birebir 480w vermese de (veremiyor zaten) sisteme yine de yeterli olur, Xilence markalı bir psu var ve sistemi taşır.

HD5770 gü tüketimi:

+

Fazlasıyla yeterli olur.

leon x güzel açıklamış durumu +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

O psu birebir 480w vermese de (veremiyor zaten) sisteme yine de yeterli olur, Xilence markalı bir psu var ve sistemi taşır.

HD5770 gü tüketimi:

+

Fazlasıyla yeterli olur.

Bilgisayarın diğer bileşenlerinin güç gereksiniminin her hangi bir önemi yok mudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.