Şimdi Ara

Bu sisteme 480W yeter mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bana da yardım ederseniz çok sevinirim.benim sistem toplayacağım.özellikleri ise
    intel q6600
    twinmos 4gb ram
    seagate 500gb hdd
    zotac 8800gt
    lg dvd writer
    creative music extreme ses kartı
    kasa:thermaltake soprano 400 watt(bunun içindeki psu gerçek 400watt diye duydum)
    sizce yeterlimidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

arkadaşlar bana da yardım ederseniz çok sevinirim.benim sistem toplayacağım.özellikleri ise
    intel q6600
    twinmos 4gb ram
    seagate 500gb hdd
    zotac 8800gt
    lg dvd writer
    creative music extreme ses kartı
    kasa:thermaltake soprano 400 watt(bunun içindeki psu gerçek 400watt diye duydum)
    sizce yeterlimidir?

UCU UCUNA YETECEKTİR BELKİ DE YETERSİZ KALACAKTIR.BEN 550w aldım sistemin seninkiyle aynı.lc power öneririm.
  • oc yapmayacaksanız rahat yeter ben e7200 hd3850 300w lık dandik pusuyla kullanıyorum işlemciyi 3,2 ye getiriyim dedim yine sorun çıkmadı ama oyunlarda belli biyerden sonra reset atıyor oc yu iptal ettim saatlerce oynadım sorun yok yani size gerçek bi 400 w rahat yeticektir abartı oc yapmadıkça ayrıca bir arkadaşında dediği gibi sistemler gittikçe az enerji harcıyor üst düzey ekran kartları hariç crossfire düşünmüyorsanız alın bi 400w fazlasına para vermeyin o sistem 500w yakıcaksa zaten ay sonu güzel bi fatura sizi bekliyor demektir:D
  • ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.oc yapmayacağım hoşuma gitmiyor pek.bi deneyim sorun çıkacağını sanmıyorum.bi sorum olursa lc power alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker.d

İşlemcinizi 3.6 GHz'e de çıkarsanız, 3 tane HDD ekleyip RAID 0 da yapsanız o PSU kaldıracaktır sistemi.

Herkesin ağzına yapışmış bir "ilerisi için, ilerisi için"...

Ne var ileride arkadaşlar?
    Bütün firmalar daha az güç harcamayı vaat ediyor ileride, enerjiyi verimli kullanma konusunda çalışıyorlar, ne olacak ileride?
    Sanki 2 sene sonra işlemciler 300 watt harcayacakmış gibi korkutmayın insanların gözünü.
    Adamlar 0.3 Watt güç tüketen işlemci yaptılar.
    Başka biri 45 Watt tüketen çift çekirdekli işlemci yapıyor.
    Anakart üreticileri EPU'larla (Energy Processing Unit) CPU güç tüketimini %20 düşürüyor artık.
    İleride sistemler daha fazla güç harcamayacak.

480watt kesinlikle yeter

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.