Bildirim
Bu sisteme 64 bit mi 32 bit mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
4GB RAM kullanıyorsanız bence 64 bitin bir gereği yok.Ben 4GB ile 32bit Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım.Birinci cümlede hatam var ise üstadlar haberdar etsin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: N1trogen
4GB RAM kullanıyorsanız bence 64 bitin bir gereği yok.Ben 4GB ile 32bit Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım.Birinci cümlede hatam var ise üstadlar haberdar etsin :)
hocam ben assasins creed 3 oynıcamda lowda bile takılıyor az 64 bit yapsam farkeder mi onu dicektim -
bence 64 bit kur 4 gb ram warsa 64 kurcan 32 bit kurarsan bosu bosuna 1 gb haybeye gider windows işletim sistemleri 32 bit de en fazla 3 gb gorur oyuzden 64 bit kurman lazım madem aldın 4 gb 64bit kurcan :D -
Vallahi onun farkedeceğini hiç sanmıyorum, emin değilim yanlış bilgi vermek istemiyorum ama bence birşey farketmez.Ama unutmayın ki 32bit ile 4GB RAM kullanabilirsiniz fazlası okunmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler 64 bit yapıyım o kadar 4gb ram var 3 kullanmanın lüzumu yok -
64 bit kullan 1 gb çok işine yarar arkadaşım aynen.d
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X