Şimdi Ara

BU SİSTEME 64-BİT WİN7 Mİ, 32-BİT WİN 7 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki yada paneldeki sisteme ramleri tam anlamıyla çalıştırabilmek için 64-Bit lik bir sistem kurmam gerekiyor zannediyorsam. Fakat bi çok yerde okuduğumda 64-Bit sistemler software ve eski hardwarelerde uyumsuzluk sorunları yaşatıyormuş. Yani 64-Bit bi Windows 7 kursam oyunlarda, programlarda yada bi takım donanım parçalarında uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım? Yaşarsam tahminen kaç yıllık programlar veya oyunlar bu sorunu yaşatır? 2000-2002 arası bi oyun kurmaya kalksam 64 Bitte çalışır mı?

Bi de Win 7 nin hem 64-Bit hem 32-Bit versiyonunu da kurabilirim fakat bu pc de ağırlaşma kasma yada zorlama gibi şeyler yaratır mı?

Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum Cevaplarınızı bekliyorum...

• windows 7 64bit in içinde xp mode var ordan devam edersin oyunlar arıza cıkarttıgında
  • Peki sağolun başka ne tür sorunlar yaşayabilirim?
  • ramleri 3*2 takınız
  • Bende kendi yorumumu yapayım.Bir sorun çıkaracağını zannetmem proğramlardada 64 bit olanlardan yüklersen getirisi olabilir ama 32 bit de bi fark yaratmaz sorun olarak.Ayrıca bu kadar ram carken 32 bitde yüklenmez.Kaptır gitsin bence.
    Ayrıca 8 gb ram sana bir getiri yapmaz 6 yeterde artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 8 Kasım 2010; 17:04:48 >
  • Sagolun arkadaşlar zaten bana da aldıktan sonra forumda Intel I7'nın 3 kanal ram desteklediğini söylemişlerdi.
    O zaman son kararım 64-Bit Win7 yüklemek olacak heralde.

Başka görüş ve önerileri olan varsa çok memnun olurum tekrar hepinize teşekkürler...
  • Bu sistemin hakkı 64 bit,
    benim şahsen en gıcık olduğum uyumsuzluk "Combofix" in çalışmaması, sırf bu nedenle 32 bit kullanıyorum, gerçi bende 3 GB ram var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.