Şimdi Ara

Bu Sisteme Bir Kasa Lazım (max 250 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ENCHANTER E kullanıcısına yanıt
    İşi gücü bıraktım araştırma yapıyorum şuanda. FX 6300 den ziyade FX 8320 alsam nasıl olur acaba ? i5 4460 ı suanda 585 TL ye alabiliyorum. FX8320 yi de 480 e alabiliyorum. Aynı şekide FX 8350 yi i54460 fiyatına alabiliyorum. Konuda da geçtiği gibi sadece league of legends ve CSGO oynarım. Ya da bunlara grafik olarak yakın oyunlar, genellikle online tarzı oyunlar. AMD ile Intelin farkı çok belli olurmu bilmiyorum.
    Deep Cool Tesseract BF Mid Kasa Siyah PSU YOK. Bunu çok beğendim. CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 450W GÜÇ KAYNAĞI eğer benim sisteme uygunsa bu şekilde olabilir.
  • Kullanacağınız uygulamalar çok çekirdek işlemcili sistemlere gerek duymuyor. Tekli çekirdek performansı açısından Fx 8... serisi İ5'e göre kayıp yaşatacaktır. Bahsettiğiniz kasa ve harici PSU uygundur, alabilirsiniz.
  • Son bir fikir daha, söylemezsem içim rahat etmeyecek. İ5 konusuna, 1400TL ye kadar bütçenizin olduğu fikriyle gelmiştik. Ama hepsini kullanmak istemiyorsanız ve AMD tarafında f/p bir sistem düşünüyorsanız. Bu ikili size fazlasıyla yeter.
    https://www.trdukkan.com/Products-29298-amd-athlon-ii-x4-860k-quad-core-37-ghz-4mb-fm2-black-edition-ad860kxbjabox.html
    https://www.trdukkan.com/Products-30200-msi-amd-a68hm-e33-v2-ddr3-vga-glan-fm2-usb-30.html

"Zalman Z3 plus kasayı beğendiyseniz, powersiz Z3 kasa ve tavsiye ettiğim Corsair 450watt güç kaynağını alabilirsiniz" bu dediğinizi anlamadım. Powersız z3 olunca 450 watt olunca kasa 450 watt olmuyo mu ve bu da çok çok az değil mi ? Kafam karıştı benimde buralarda okurken birşeyler.
    Şuanda bütün plan ve programım alt üst oldu :) ilgilendiğin için çok teşekkür ederim gerçekten. i5 in biraz daha ileriye dönük olduğunu düşünerek onu alıcam sanırım. Anakart konusunda da MSI diğerlerinden hem uygun hem iyi gibi.
  • hocam yanlış anladınız. şu sıralar f/p ürünü pek bulunmamakta gigabyte ın. ondan önerilmiyor pek. gigabyte a kötü diyen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavisMahia

"Zalman Z3 plus kasayı beğendiyseniz, powersiz Z3 kasa ve tavsiye ettiğim Corsair 450watt güç kaynağını alabilirsiniz" bu dediğinizi anlamadım. Powersız z3 olunca 450 watt olunca kasa 450 watt olmuyo mu ve bu da çok çok az değil mi ? Kafam karıştı benimde buralarda okurken birşeyler.

Güç kaynağının kalitesine de bağlıdır tabi. 450watt düşündüğünüz gibi az bir güç değildir. Diğer konuda gördüğüm, sizin toplamayı düşündüğünüz sistem maksimum 300watt civarında güç çekecektir. 12volt kanalından 400watın üzerinde verebilen bu PSU sizin sisteminiz için de yeterlidir.
    Teşekkür ederim :)
    Intel i5 4460 ve msi sizin onerdiginiz anakarti satin aldim. Kasa icin konu acmistim birtek kasa kaldi ve karar veremedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.