Şimdi Ara

bu sisteme bu kasa ve psu iyi mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla tipi bile alır parayı o msi anakartın ama ben msi anakart kullandım zamanında; nedenini bilmediğim bi şekilde msi ürünlerini kullanmıyorum ondan sonra. ama high woltage ın dediği gigabyte yerine bunu alırsam oyun performansı olarak bi hayrı olur mu bana?

birde ssd denen şeye baktım. yok onlar cız bu aralar.
  • metekarahan o hdd daha iyi ama çok pahalı. kasa ve psu ya 441 tl veriyorum. biraz kısabilsem onları o dediğin hdd yi alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agarta

valla tipi bile alır parayı o msi anakartın ama ben msi anakart kullandım zamanında; nedenini bilmediğim bi şekilde msi ürünlerini kullanmıyorum ondan sonra. ama high woltage ın dediği gigabyte yerine bunu alırsam oyun performansı olarak bi hayrı olur mu bana?

birde ssd denen şeye baktım. yok onlar cız bu aralar.

oyunda etkilemeyecektir. e hayırlı olsun diyelim mi agarta
  • metekarahan demek üzere gibiyiz.

pegasus ama benim anlamadığım bu ssd şimdi 120 gb. napıcam oyunu buna mı kurucam ne işe yarıycak yani?
  • quote:

metekarahan demek üzere gibiyiz.

pegasus ama benim anlamadığım bu ssd şimdi 120 gb. napıcam oyunu buna mı kurucam ne işe yarıycak yani?

windows ile ilgili her program ve işletim sistemi SSD de olur. bilgisayar 15 saniyede açılır, 4 saniyede kapanır
    çok sevdiğin 3-4 oyunu da kurarsın.olur biter
  • peki bu kasanın içine mi bağlanır yoksa kasanın dışından (harici hdd usbsi gibi) sata girişiyle mi bağlanır?

yani ben bunu sonradan alsam kasaya bağlasam harici hdd gibi olmaz mı?
  • kasanın ıcıne takıyorsun normal hdd nın bıraz kucugu ısletım sıstemını buna kuracaksın sonra alırsan tekrar format atman gerekır
  • anladım ama şimdi alamam onu. format işi pek önemli olmadığından benim için daha sonra da alabilirim. çok teşekkür ederim yardımlarınız için. bir de son olarak bir iki değişiklik yaptım. bi göz atarsanız eğer sevinicem sizi de daha fazla tutmıyim ondan sonra.

ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 1280 MB 320 Bit GDDR5 Ekran Kartı

INTEL Core i5-2500K 3.30 GHz LGA1155 İşlemci

GIGABYTE GA-Z68A-D3-B3 Z68 LGA1155 DDR3-2133 Anakart

G.SKILL RipjawsX (F3-17000CL9D-4GBXL) 4GB Dual KIT (2x2GB) DDR3-2133MHz CL9

COOLER MASTER HAF 922 Plus (Power Yok) eSata Siyah Kasa -RC-922M-KKN1-GP

COOLER MASTER GX (CM-RS-750-ACAA-E3) 750W 12 cm Fan 80 Plus Single Rail Güç Kaynağı

WESTERN DIGITAL Caviar Black (WD1002FAEX) 3.5" 1TB SATA 6 Gb/s SATA Disk

son durum budur. metekarahan hdd senin dediğine geçtim.

• yukardakı seklıyle alınabılır
    not: ramler 2133 ıse cok pahalıdır 1600 olanıda fazlasıyla yeterlı bosa masraf yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 30 Ekim 2011; 2:03:31 >
  • yalnız kasa+psu 440 tl civarında tutuyor. çok para veriyorum sanki. biraz daha ucuz olsaydı iyiydi. ama o zaman da ya dar gelicek ya psu yetmicek. yapacak bişey yok.

şimdi arkadaşlar eminiz dimi bf3 bu sistemde ultra da çalışacak kasmadan.

bu sistem 2465 tl tutuyor. +100 veya 200 tl daha opsiyonum var. şunun yerine şunu al derseniz uyarım yani.
  • Bu sistem BF3 ü Ultrada çok rahat oynatır hatta artar bile, artanıyla aynı anda başka oyunu bile çalıştırabilirsin
    Al gitsin bütçen uygunsa
    3-4 sene rahat götürür, ilerde ram takviyesi yaparsın olur biter.
  • zarkabul gece vakti hiç gülüceğim yoktu.

bide starcraft 2 de kasmıştı benim pc aynı anda da onu açarım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

yukardakı seklıyle alınabılır
    not: ramler 2133 ıse cok pahalıdır 1600 olanıda fazlasıyla yeterlı bosa masraf yapma

evet ramlar 2133 ve 159 tl. onun yerine bunu alayim o zaman.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/gskill-ripjaws--f3-12800cl9s-4gbrl--4gb-ddr3-1600mhz-cl9.aspx

• evet ramlerı onunla degıstır hazır alıyorken ve butcen varken bırde ıslemcı sogutucusu almanı onerırım bu guzel olur o sısteme
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sunbeam-core-contact-freezer--sb-cr-cctf1156--lga1156-islemci-sogutucu.aspx
  • quote:

yalnız kasa+psu 440 tl civarında tutuyor. çok para veriyorum sanki. biraz daha ucuz olsaydı iyiydi. ama o zaman da ya dar gelicek ya psu yetmicek. yapacak bişey yok.

şimdi arkadaşlar eminiz dimi bf3 bu sistemde ultra da çalışacak kasmadan.

bu sistem 2465 tl tutuyor. +100 veya 200 tl daha opsiyonum var. şunun yerine şunu al derseniz uyarım yani.

Kasa + psu için 440 normal extreme sistemde. Ben sırf kasaya verdim 400 kayme Bi o kadar da PSUya

@pegasus1881 un da dediği gibi 2133 lük ramler öyle aman aman bir fark yaratmayacak, hatta oyunlarda hiç farketmez bile, onun yerine 1600 Mhz 8GB yapsan daha mantıklı, madem opsiyonunun da var

• quote:

quote:

yukardakı seklıyle alınabılır

evet ramlar 2133 ve 159 tl. onun yerine bunu alayim o zaman.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/gskill-ripjaws--f3-12800cl9s-4gbrl--4gb-ddr3-1600mhz-cl9.aspx

uygundur. ben de geri kalan parçaları almak üzereyim. saat 02:15

• quote:

evet ramlerı onunla degıstır hazır alıyorken ve butcen varken bırde ıslemcı sogutucusu almanı onerırım bu guzel olur o sısteme
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sunbeam-core-contact-freezer--sb-cr-cctf1156--lga1156-islemci-sogutucu.aspx

He bak onu unuttuk, iyi bir soğutucu lazım bir de bu sisteme, 100 lira da ona ekle sen

• tamam bir de işlemci soğutucusu. 2500 lük olduk gene.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.