Şimdi Ara

Bu sisteme DDR2 800mhz mi 1066Mhz mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar sistemimde ki ramlerin CL değerleri farklı olduğu için 2x2 kit ram almak istiyorum. Ancak 800Mhz mi 1066Mhz mi alsam karar veremedim. Hatta kimisi DDR2 hiç alma anakartıda değiştir DDR3 al diyor. Bilgisayarı oyun için kullanıyorum. Bu işlemci iyi o/c olduğu için o/c de yapmak istiyorum.

Hangi marka model ram almalıyım yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Önerilen ramler (OCZ, Mushkin, corsair, A-DATA)

GA-MA770-DS3 (rev. 2.0) link burada
    AMD Phenom II x4 955 RB-C3 + Arctic Cooling Freezer 64 pro
    2GB HI-Level 800mhz CL5 + 2GB Kingston 800mhz CL6 olmak üzere 4GB 667mhz de çalışıyor ramler şu anda.
    Zotac 9800GT 512MB
    625watt enermax modu 82+

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1806854

Birde anakartım şuanda bu işlemciyi beta bios ile desteklediği yazılmış. Ama biosu internetten otomatik update ettiğimde kendisi betaya değilde FC versiyonuna bir alt sürüme update etti. İşlemciyi aldığım yere sordum bir sorun olur mu diye işlemci tam desteklediği hangi versiyon ise o ayarda çalışır dedi. Yani bu işlemcinin C2 revizyonu gibi çalışacakmış. Şimdi bu işlemciyi tam performans kullanabilir miyim? Bu konudaki bilgilerinin paylaşırsanız çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thq -- 7 Mayıs 2011; 18:02:18 >

• DDR3 ram alıcam diye anakart değiştirmek boşa para harcamak olur.ram markası olarakta corsair,gskill,kinston hyperx benim önerebileceğim markalar.
  • Peki sizce 800Mhz mi 1066Mhz mi almalıyım. Birde hangi model alayım sizce.
  • almışken 1066 mhz alın model olarak yukarı belirttim
  • Başka önerisi olan var mıdır? Şu model ram iyidir şuan al diyen f/p ürünü falan var mı?
  • Arkadaşlar önerinleriniz için çok teşekkür ederim. Uzun arayışlardan sonra CORSAIR 4GB (2x2Gb) Dominator 1066MHz DDR2 CL5 bu ramde karar kıldım. İnşallah bu anakart ile sorun çıkarmaz. Sizce doğru bir karar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thq

Arkadaşlar önerinleriniz için çok teşekkür ederim. Uzun arayışlardan sonra CORSAIR 4GB (2x2Gb) Dominator 1066MHz DDR2 CL5 bu ramde karar kıldım. İnşallah bu anakart ile sorun çıkarmaz. Sizce doğru bir karar mı?

senin anakartın uyumluluk listesine bakmadım ama 1.9V 1040MHz kullanmışlığım vardı ddr2 dominator ramleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.