Şimdi Ara

bu sisteme fiyat olarak en uygun power supply?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS M5A78L-M LX AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 1866MHZ (O.C.) VGA ANAKART
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    amd fx 4100 işlemci
    hd6850 ekran kartı
    ocz 60gb ssd

diğer parçalar pek power ı zorlamaz sanırım

fp açısından en uygun psu önerilerinizi bekliyorum
    ayrıca bu sistem nasıl sizce?

• bu seçenekler arasında seasonic çok iyi bir seçim olur
  • 500W yeterli olur mu sizce ... ben 600w falan önerirsiniz sanıyordum?
  • yeterde artar bile

• yerinde olsamhttp://www.netsiparis.com/detay/14234272001/SEASONIC-SEA-SS-500GB-SIYAH-POWER-SUPPLY-500W alırdım seasonic kalitesi var ortada hemde uygun fiyata

bu sisteme fiyat olarak en uygun power supply?

Dünyanın en iyi psu üreticilerinden seasonic ve etiketin üstündeki değerleri tam veriyor al bunu kafan rahat etsin 80 plus sertifakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 4 Mart 2012; 14:10:33 >

• 500w fazlasıyla yeterlıdır benımde ılk tercıhım seasonıc olur sonrasında fsp bluestorm 500w olur
  • gözüm kaldı yav bende 400 wat dandik world markalı bir psu ile idare ediyorum sistem fazla güç çekmiyor neyseki param olsaydı anında alırdım seasonici
  • Eğer overclock yapmıyacaksan arkadaşların önerdiği powerlardan herhangi birini alabilirsin yok ama oc yapıcaksan en az 600watt dan başla ve amper değerlerine daha çok göz at watt değerlerindense çünkü ekran kartın en az 400 watt istiyor ve işlemci 95watt ve 125 watt arası çalışma aralığında geziyor bu yüzden 600watt en az öneririm ki power her zaman değiştirilen birşey değil alırsın 600 watt veya 700watt ilerde sistemi değiştirince yine kullanmaya devm edersin 4 senedir 500 watt xilence power kullanıyorum şuan hiç bir problemim yok ancak o.c imkanı fazla sunmuyor zorlayınca sistemi o.c tan sonra stabilete sorunu çıkıyor yetersiz kaldığı için ama o.c suz 0 problem

• quote:

Orijinalden alıntı: Batum23

çünkü ekran kartın en az 400 watt istiyor

bıraz yavas o toplam sıstemın cektıgı guc olmasın ocnın dıbınede vursa seasonıc 500w yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 4 Mart 2012; 16:37:36 >
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3207

xp600 de alabilirsin f/p yönünden oldukça ii
  • 500 wat rahat yeter oc yapsada seasonic al sen sonra pişman olursun.Abartmayın ne 600 watı yav 500 wat rahat yeter ocde yapsan ama seasonic al sen
  • orijinal 400-450w yeter..fakat ilerde geliştirim diyorsan max 600w(hdd takviyesi, ram, ekran kartı üst sürümü vs vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

500w fazlasıyla yeterlıdır benımde ılk tercıhım seasonıc olur sonrasında fsp bluestorm 500w olur

Kesinlikle katılıyorum. Ben Seasonic M12 II 500W kullanıyorum. Son derece sessiz ve az ısınan (hatta ısınmayan) bir PSU FSpBlueStorm da fiyatına göre çok çok iyi bir PSU. Seasonic'ten önceki kullandığım PSUların hepsi FSP idi.
  • Şu anki sisteme önerilen modeller fazlasıyla yeterli. İlerde güncelleme yaparım, daha güçlü parçalar alırım dersen XP600'ü tavsiye ederim ben de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.