Şimdi Ara

bu sisteme hangi işlemci ?? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemime yeni işlemci almayı düşünüyorum. Ancak işlemci seçimi konusunda pek bir bilgim yok. işlemciyi yeni çıkan oyunları güzel bir şekilde oynamak için alacagım. Fiyat olarak 200 tl limitim var. Sizlerden yardım bekliyorum.

Sistemim
    İşletim Sistemi:Windows XP Proffessional
    Anakart:Gigabyte GA-945GZM-S2
    İşlemci:Intel DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz
    Ekran Kartı: Palit Nvidia GT240 512 mb 128 bit
    2 gb ram

• Anakartının desteklediği işlemcilerin listesi ==>http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2425

NOT : Anakartın , listede yanında N/A yazan işlemcileri desteklemez.
  • cevabınız için teşşekürler..
    listeye baktımda hiç amd işlemciler yoktu.. anakartım amd işlemcileri desteklemiyor sanırım. ben amd almayı düşünüyordum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/amd-athlon-ii-x4-640-3-ghz-socket-am3-islemci-adx640wfgmbox/ProductDetails.aspx?productId=bd100494&categoryId=46

bu işlemciyi düşünmüştüm ama anlaşılan yeni bir anakart da almam gerekecek. acaba bu işlemciyle birlikte benim sistemimi destekleyecek anakartlar hangileri ??

• sakın yeni işlemci alma arkadaşım.çünkü 200tl ye sıfır işlemci alıcaksan yine çift çekirdek almak zorunda kalıcan.amd alamazsın zaten.alıcaksan 4 çekirdekli core 2 quadlara bak.onlarıda anca 200tlye ikinci el alırsın.dediğim gibi ya 2. el c2q al yada iş işlemci alma.çünkü bendede pd 945 var.sendede 925 modeli var.şuanki bütün oyunları gts 250 gibi bir ekran kartı ile fll netlikte açıyor.kasmadan.ben senin yerinde olsam ekran kartı alırdım ekran kartın düşük biraz gts 250 4850 gibi bi ekran kartı bak kendine.yada gt 240 al bi tane daha slı yap.dediğim gibi çift çekirdeklere bulaşma pc performansın çok artmaz.c2q lara bak.
  • öncelikle cevabın için teşekkürler. bugunkü araştırmalarım sonucu senin sölediklerinle aynı fikirdeyim. ancak ekran kartımı daha yeni aldım ve onu bir süre kullanmak istiyorum.

sanırım yeni bir işlemciyle birlikte yeni bir anakartta almalıyım.

AMD ATHLON II X4 640 3 GHZ işlemci ve buna uygun bir anakart almayı düşünüyorum. ve tabi yeni bir psu.

buda fiyat olarak yaklaşık 450 tl civarı bir miktar yapıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.