Şimdi Ara

Bu sisteme hangi kartı önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Ekran kartımı 2.el bir kart ile değiştirmeyi düşünüyorum halihazırda kafamda 2 tane kart var. Bunlar gtx750ti ve gtx950. Gtx 950 daha iyi bir kart fakat sistemim eski olduğu için darboğaz yapma ihtimali var. Günümüz oyunlarını 1400x900 çözünürlükte oynayacağım. Sistemim;

İşlemci: AMD Phenom II x4 840 3.2ghz (o.c ile 3.7 ghz e kadar rahatlıkla çıkıyor)
    Ram:4gb ddr3 1333 mhz (8gb a yükselteceğim)
    Ekran Kartı: Nvdia 9800gt 1gb 256bit dx10
    Güç Kaynağı: 400w

Bu sisteme gtx950 fazla mı gelir darboğaz açısından gtx 750ti yeterli midir. 1-2 sene idare etse yeter. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Peki biraz daha koyup gtx950 alsam darboğaz yaşar mıyım sizce yoksa full hd de yazdığım işlemciyle daha iyi performan alabilir miyim. gtx 750 ti a göre daha yeni nesil çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Peki biraz daha koyup gtx950 alsam darboğaz yaşar mıyım sizce yoksa full hd de yazdığım işlemciyle daha iyi performan alabilir miyim. gtx 750 ti a göre daha yeni nesil çünkü
    gtx 780 çek kardeşim 2. elden 550-600 e kapatırsın.

950 alsan o da zaten 500 den az olmaz. 780 oldukca güçlü bir karttır bende var güncel oyunları rahatca oynatıyor.
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    hocam aliexpresten getirteceğin gtx750 ti ve gtx950 nin fiyatı uygundu 370 lira civarına gtx950 buldum bütçem ancak bu kadar var şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

hocam aliexpresten getirteceğin gtx750 ti ve gtx950 nin fiyatı uygundu 370 lira civarına gtx950 buldum bütçem ancak bu kadar var şimdilik.
    şu sıralar gümrüğe takılabilir.
  • hocam paran boşan gitmesin bence gtx750ti çek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için hangi işlemci?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.