Şimdi Ara

Bu Sisteme Hangi Kasa? 400r, haf912, assasin, sumo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar daha yuklu bir sistem kuracakken f/p uzerine bir sistem kurmaya karar verdim. bilesenler su sekilde fakat kasa konusunda yardimlariniz lazim, secenekler soyle. (psu dahil halde hepsi)

400r
    haf 912
    xigmatek assasin
    gigabyte 5115 sumo

sistem:

fx8350
    msi 990fxa gd-64
    8 gb gskill ripjawx 1866
    asus gtx 780
    hyper 212 evo

sadece kasa kaldi. usteki 4 secenekten hangisi mantikli veya bunlarin fiyatlarina yakin su olur dedikleriniz nelerdir? tesekkurler.

• Çok mantıklı-sağlam sistem olmuş ben corsair den şaşma derim yani 400r
  • Hepsi çok güzel gönlünüzden geçeni alın.
  • Haf912 deki buyuk fanlar cekti biraz beni, daha sessiz olurlar gibi. Bir yandan da pencereli bir kasada fena olmaz. Hangi kasa sogutma konusunda daha iyi bir hava akımına sahip oda onemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalman Z11 öneririm diğerlerine alternatif olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence haf 912 advenced 2 tane 20 cm.lik fan arkadaki 12 cm lik fanla oldukca iyi soğutma sağlıyor.

• Vaay z11 bayagı basarılı duruyor. Z11+ cx750 veya gx750 yapılabilinir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalFlush

Arkadaslar daha yuklu bir sistem kuracakken f/p uzerine bir sistem kurmaya karar verdim. bilesenler su sekilde fakat kasa konusunda yardimlariniz lazim, secenekler soyle. (psu dahil halde hepsi)

400r
    haf 912
    xigmatek assasin
    gigabyte 5115 sumo

sistem:

fx8350
    msi 990fxa gd-64
    8 gb gskill ripjawx 1866
    asus gtx 780
    hyper 212 evo

sadece kasa kaldi. usteki 4 secenekten hangisi mantikli veya bunlarin fiyatlarina yakin su olur dedikleriniz nelerdir? tesekkurler.

haf 912 advanced iyidir hocam çok kaliteli bir kasa ve soğutması mükemmel.
  • Peki 8350 vs 8320 hakkında ne dusunuyorsunuz. 8350 sadece oc li hali mi yoksa baska fark var mı? 8320 yi oc leyip 60 lira kar etmek mantıklımıdır?

• 400r tabikide
  • quote:

Peki 8350 vs 8320 hakkında ne dusunuyorsunuz. 8350 sadece oc li hali mi yoksa baska fark var mı? 8320 yi oc leyip 60 lira kar etmek mantıklımıdır?

8320 + cm 212 evo çek

haf 912 advanced kullanıyorum memnunum resimleri koymuştum ara bul mesajlarımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Peki 8350 vs 8320 hakkında ne dusunuyorsunuz. 8350 sadece oc li hali mi yoksa baska fark var mı? 8320 yi oc leyip 60 lira kar etmek mantıklımıdır?

8320 + cm 212 evo çek

haf 912 advanced kullanıyorum memnunum resimleri koymuştum ara bul mesajlarımdan

haf 912 cok basarili bir tercih gibi duruyor fakat cogu kisi psu nun sesinden sikinti cektigini paylasmis. onun disinda 200m fan kullanmasi sessizlik konusunda basarili olacagini gosteriyor.
  • quote:

haf 912 cok basarili bir tercih gibi duruyor fakat cogu kisi psu nun sesinden sikinti cektigini paylasmis. onun disinda 200m fan kullanmasi sessizlik konusunda basarili olacagini gosteriyor.

ben psu suz almıştım ama yeni seriilerde o sorunun gittiğini duymuştum
  • Tamamen işlev gözünden bakacak olursak o yazdığın kasalardan en kalitelisi 400R, ancak en pahalısı da o olabilir.

HAF 912 de güzel bir kasadır görünüş olarak daha çekicidir bence 400R ye göre eğer tercihiniz o yöndeyse rahatlıkla alabilirsiniz.
  • Soğutma olarak haf912 400r den üstündür.Ama 400r daha geniştir.Kalite konusunda 2'side kaliteli.Görünüş olarak haf912 advance daha güzel duruyor
  • 400R al
    Soğutucuyuda Seidon 120V yap.

• haf 912 plus kullaniyorum çook memnunum ben size tavsiye ederim
  • RoyalFlush kullanıcısına yanıt
    400r almanı tavsiye ederim.

Bu arada toplam bütçe ne kadar?
  • 400R veya HAF912, hangisini içine daha çok sindiysr onu al.

• 400r gercekten kullanisli ve guzel bir kasa. Gorsellik aramiyorsan 400r oneririm. İcindeki psu da iyi. 12v kanalindan 744w guc verebiliyor. İslemciyi de 8320 al saat hizlarindan baska fark yok. Bir de islemci sogutucu ekle sisteme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.