Şimdi Ara

bu sisteme hangi mönitör uyar? üst sınır 500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, iki gün önce aşağıdaki parçalarla kasayı topladım.

-Intel Core i7 950 Soket 1366 3.06GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    -GIGABYTE X58A-UD3R Intel X58 / ICH10R Soket 1366 DDR3 2200MHz (O/C) USB 3.0 Anakart
    -CORSAIR 6GB(3*2GB) XMS3 DDR3 2000MHz CL9 ÜÇ Kanallı Kit RAM
    -XIGMATEK PANTHEON BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    -SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK
    -LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH

ekran kartı olarak 6870 düşünüyorum. bendeki monitör Philips 190X7FB, maksimum 1280*1024 çözünürlüğü destekliyor. bu çözünürlüğün oyunlardaki çözünürlükle alakası var mı bilmiyorum, ama oyunlarda monitör yüzünden sorun yaşamak istemiyorum.

monitörümü değiştirmeme gerek varsa tavsiyeleriniz nelerdir(üst sınır 500 tl, azı makbul)?

eğer monitörümü değiştirmeme gerek görmüyorsanız, sizden 200-300 tl arası dvi destekleyen 17" veya 19" monitör tavsiyesi rica edeceğim (elimdeki kasayla birlikte kuzenime vermek için).
    şimdiden teşekkürler..

• O sisteme monitör şart,Samsung BX2231,Lg 2250V olabilir.Veya Asus MS238H o da güzeldir.
  • 2333t

birçok sebep verebilirim..

6870 yerine 6850 cf yap okadar i7 almışın hakkını ver..

2333t pva paneldir renk kalitesi hiç bir tn panel monitörle karşılaştırılmamalıdır..

8ms tepki süresü vardır ama pva panel bu o kadar olacak..

zaten hiç anlayamassın 5ms ile 8msyi..

2mslere aldanma gtgdir günlük kullanımı hatta hiç bir kullanımı temsil etmez..
  • dronegd' nin tavsiyesi biraz işime geldi açıkçası, tabi biraz ucuz oluşundan.
    aslında bütçem yetmediği için şimdilik 6870 alıyım sonra güç kaynağını da değiştirip cf yaparım diye düşünüyordum. belki de şimdi bir 6850 almak ve daha sonra cf yapmak daha iyidir, asus 6870 bulamadım stoklarda (sistem tavsiyelerinde asus önerildiği için diyorum). siz ne dersiniz, tek başına ya da cf olunca 6850 ve 6870 arasında çok fark olur mu (oc yapmayacağım)?
    tepki süresi konusunda da pek bir bilgim yok. alışkanlık açısından şimdiki monitörümün 2ms oluşu da bi fark yaratmaz değil mi?
    ek olarak sizlerden ricam, sisteme uyacak monitörler arasından bir tane de boyutu daha küçük olan tavsiye edebilir misiniz?
    emeğiniz için teşekkürler..
  • Marka tavsiye yapmıycam ama 16-9 monitör almadan önce iki kere düşün. Tamamen zevk meselesi 16-9 iyi oluyor veya kötü oluyor diye bir ayrım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.