üniversite öğrencisiyim bir bilgisayara ihtiyacım var cs 2 lol gibi oyunları genelde oynarım ama yeni nesil oyunlarıda oynarım bu fiyata mümkünse bana en makul üzmeyecek parçaları önerebilir misiniz 40 bin bütçeye ama 1080 p monitör istiyorum bazı parçalar ikinci elde olabilir veya tamamen hazır sistemde olabilir sizlerden tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
40.000 e monitör dahil sistem mümkünmü
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://www.gamegaraj.com/urun/gold-e-sports/
Veya 7700xt sistem kurulabilir.
3.5-4 bin civarina da monitor gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 27k cıvarında r5 7500f veya 8400fli ve rtx 4060 rtx 4060ti lı bir hazır sistem indirimi bekliyorsun araştırıryorsun.
8 10k civarında 2k 180hz monitörünü alıyorsun
Artan parayada klavye mouse fln
Oldu bitti.
-
Arkadaşın dediği gibi kampanya bekleyin, 5070-5060 serisi kartların piyasaya çıkmasıyla ellerindeki 4060-4060ti serisi kartları kampanyalarla elden çıkaracaklar. Benzer özelliklerde 1tbssd ile birlikte 27kya 7500f+4060+AK400 sistem aldık geçen ay bir arkadaşa.
-
Ne tarz bir kampanya beklemeliyim ve takriben ne kadar beklerim sizce bu arada 2k değil 1080 p istiyorum ben en azıdnan yüksek fps alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam dediğiniz gibi ramleri yaparım da anakartı wifili yapsak çokmu pahalıya patlar veya şu usbli wifilerden mi aliyim ınun dışında sistem çok hoş görünüyor bu şekilde alabilirim hocam çok teşekkür ederim
Up
En ucuz wifi anakart bu veya orta seker anakart alip wifi adaptor alirsin.
https://www.incehesap.com/battle-ax-b650m-plus-wifi-v15-ddr5-anakart-fiyati-77338/
Yukardaki onerilen kasaya 7800xt sigmaz
Buna bakabilirsin
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-deepcool-cc560-argb-4-fanli-atx-fiyati,626003419.html
40 bini asabilirsen tabi ki 7800xt alman daha iyi olur,amd kart almayacaksan rtx4060ti o butceye 45 binede rtx4070 gelir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 12 Şubat 2025; 10:53:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2k monitörde 1080p upscale ile oyun oynayabilirsin. Ne kadar çok çözünürlük, o kadar iyi görüntü.
-
Hocam almışken olsun 45’e kadar zorlasak bana tam bir sistem söyleme imkanınız var mı acaba ama wifi adaptörünü ayrı alayım böyle anakartta çok yükleniyoruz herhalde ikinci el almamı istediğiniz parça varsa onu da alabilirim
-
İşlemci AMD ; Ryzen 5 7500F (6/12) . . . En Ucuzu Akakçe
Anakart AMD ; B650 veya B840 yongalı . . . En Ucuzu Akakçe
Bellek ; EXPO, 16GB (2x8GB) 5200/5600Mhz . . . En Ucuzu Akakçe
İşlemci Soğutucu ; İşlemci ile birlikte
SSD Sabitdisk ; PCI-e 4.0, 1TB . . . En Ucuzu Akakçe
PSU'lu Kasa ; Mid Tower, 750W 80plus . . . En Ucuzu Akakçe
Ekran Kartı ; Radeon RX 7700 XT 12GB (700W) . . . En Ucuzu Akakçe
Monitör
-
Hocam size zahmet olmazsa bu sisteme de bakabilir misiniz sizce mantıklı bir sistem mi bunun üstüne 3000 4000 TL’ye bir monitör de ayarlarım
Çok teşekkür ediyorum hocam uğraştığınız için son kez attığım sisteme bakma şansınız var mı nasıl bir şey
Bi kere alirim gittigi yere kadar kullanirim derseniz olabilir de kasa-psuyu degisin derim bilindik marka model varsa ramlerde cl30-36 olsun.
-Vento vg22a 650w kasa olabilir ordaki seceneklerden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 12 Şubat 2025; 14:10:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seçtiğin işlemci ryzen 7600 karşısında eski
ramlerin hem hızı düşük hemde gecikmesi çok yüksek
güç kaynağı zaten c4 bomba
alabileceğin en iyi sistemler önerilmişken neden daha kötüsünü beğendirmeye çalışıyorsun
-
Anakartı b760 yongalı
Ekran kartını 4070 super (4070 ile fiyat aynı)
700w psu
Yap
14400 ile 13400 arasında fark yok
hangisi uçuz ise onu alabilrsin
Core i5, 14. Nesil, 13. Nesil İşlemci Fiyatları & En İyi CPU | En Ucuzu Akakçe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 13 Şubat 2025; 12:3:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X