Şimdi Ara

bu sisteme hangi oyun olur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gb ram
    256-1024 8400 nvidia

ve xp :-)

benim sisteme fps tarzında oyun tavsiye edebilirmisiniz.low da da oynayabilirim.=)(call of duty 4 ve airborne ve cysis hariç.5 defa bitirdim hepsini=) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_umut -- 21 Eylül 2008; 16:43:19 >

• evet arkadaşlar yüklü sayıda oyun alıcam.yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_umut -- 21 Eylül 2008; 16:44:22 >
  • cevaplarınızı bekliyorum please
  • stalker shadow of chernoby oyna önce...sen bitirene kadar clear sky ı da yamalarla falan düzeltirler sonra ona başlarsın....

yalnız bişey soracağım...bu please ne ayak ..türkçesi yokmu ki bunun ?..ya da bi havası falan mı var yani.
  • srtest den bak istediğin oyuna pc kaldırıyo mu diye
  • fps değil ama assasians ı oyna derim
  • dostum ram iyi de ekran kartından bi cacık olmaz 2.el bir ekran kartı al en az 7600GT olsun...senin kart iyi değil 8400-8500 ler iğrenç....bu ekran kartı ile oyun oynanmaz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartını değiştir arkadaşın dediği gibi o ekran kartı iş görmez. Eski oyunları oynarsın. Yenilerde performans alamasın
  • ram süper ama arkadaşların dediği gibi ekran kartın iyi değil....ama dmc4 oynarsın heralde bu sistemle....
  • Gears of War.
  • FahrenheitHer yerde öneriyorum ancak böyle kaliteli oyunu herkez oynamalı bence.

Bunun dışında fps olmasada mass effect almanı önerebilirim.
  • S.T.A.L.K.E.R Clear Sky.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.