amd64 x2 3800 asus m2n-mx sparkle 8800gts 320 **** 1 gb kingston ram 120gb ide harddisk.
ekran kartını daha almadım psu ile beraber alıcam ondan yanına işaret attım. sonra da harddiski 250gb sata 2 seagate yapıcam 2 gb ddr 2 667 ram yapıcam. bide raidmax smilodon kasa allah nasip ederse.
ekran kartıyla beraber alacağım için psunun fiyatını düşük tutmalıyım ayrıca alsaydım fsp epsilon 700W alıcaktım. Ben glacial power 550W gördüm 65$ civarı bu bana uygun geldi ama 2-3 ay içinde alttakileri de alacağım için psu yetmezse diye düşünüyorum.sizin daha iyi ya da ucuz tavsiyeleriniz var mı yoksa bu psu iyi mi?
glacial power 550 işini görür 8xxx serisi ile arkadaşım merak etme
ama alacağım kasada ışıklı mışıklı bi sürü fan var pek farketmez dime.
450W yada üzeri kaliteli güç kaynakları sistemin için yeterlidir.
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
450W yada üzeri kaliteli güç kaynakları sistemin için yeterlidir.
O sistem oc siz 300-320 W arası güç çeker.İşlemciye %60 Oc çekebilceğini varsayarsak ve ekran kartı açısından esnek olalım dersek 400-450 W arası bir güç kaynağı gerekir. Cooler Master ın 550W ya da FSP Bluestrom işini 500W işini fazlasıyla görür(HD 2900XT kullanan var)
saol kardeşim ama glacial power 550W ile ilgili bi bilgin var mı nasıldır ki kendisi.testlerine falan baktım kötü bişey yok.ama ben testlerinde bişey çıkmayıp milyar tane küfür yiyenleride gördüm.