Şimdi Ara

Bu sisteme kaç watt Psu alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, bir süre önce psu m yandığı icin tamire götürdüm. Bilgisayarcı 235 watt lik bir psu takmış pc ye oyun oynarken anakartın ve chipsetin aşırı ısındığını farkedince netten araştırdım ve psu nun yetersiz gelmesinden kaynaklaniyor olabilecegini öğrendim. Sitelerine baktigim kadarıyla ekran kartı 450, işlemci ise 95 watt enerji tükettiği yazılı, sizce bu sisteme minimum kaç watt psu yeterli olur?

Anakart: Biostar p4m890-m7 te ver. 7.1

İşlemci: intel pentium d 925

Ekran Kartı: Gigabyte GV-N94T-512H 512MB GDDR2 128-bit nvidia geforce 9400gt chipsetli

Ram: 2 gb ddr 2

Bu da kullandığım psu

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1610610/8e503dfc-3052-46a4-bf00-396c393faa81.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaider -- 5 Temmuz 2015; 15:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400w yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

400w yeterli olur.

Dün bu başlığı açtıktan sonra harici ekran kartini cikartip onboard ekran kartiyla denedim pc yi ama sıkıntı hala devam ediyor. Bu durumda sıkıntının hala psu dan kaynaklandığını soyleyebilir miyiz? Kasa içi temiz, işlemci ısısı normal. Sadece kuzey ve güney köprüsü ile islemci cevresindeki entegreler çok ısınıyor. Ne düşünüyor hala değiştirmeli miyim psu yu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu'dan kaynaklanacağını sanmıyorum.
    quote:

Sadece kuzey ve güney köprüsü ile islemci cevresindeki entegreler çok ısınıyor. Ne düşünüyor hala değiştirmeli miyim psu yu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.