Şimdi Ara

Bu sisteme PSU kaç olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus GT630 128 bit 2 gb DDR3

2×4 gb ripjaws gskill 1600 mhz ram

MSI H97M-G43 Intel H97 1150 1600 mhz Hdmi&dvi&dp Anakart

Suan bende 420 watt guc kaynagi var yeterli olur mu? Yoksa 600 watt'lik bir guc kaynagimi almam gerekir veya daha yuksek? Simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iwanttoplayagame İ kullanıcısına yanıt
    yeter o güç kaynağu ancak bence gt 630 almayın aldıysanız eğer geçmiş olsun onun yerine r7 240 yada r7 250 alın
  • Cpu 130w
    Gpu 110w
    Geri kalanda 75-125w arası birşey çekse

12vden Toplam 350w civarı veren bir psu lazım. Sendeki psu nun etiketine bak 12v kanalından kaç A veriyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

yeter o güç kaynağu ancak bence gt 630 almayın aldıysanız eğer geçmiş olsun onun yerine r7 240 yada r7 250 alın

hocam kesinlikle bu iki karti da almayim...

hepsi cop kart...

r260x olabilir... nvidia 750ti olabilir

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    ben almıyorum zaten arkadaş alıyor ve gt 630 r7 240 ile r7 260x 2 katı fiyata aynı kategoride değiller
  • Arkadaslar tesekkur ederim.. ekran karti zaten elimde onceden vardi simdilik gecici olarak kullanicam, anakart islemci ve ram aliyorum sadece ama magazadaki eleman 420 nin yetmeyecegini sadece i5 islemcinin 220v harcadigini falan soyledi aklim karisti benimde o yuzden sormak istedim.. @existencia eve gecince bakacam o kisma.. ekran karti disinda bu sistem oyun vs. icin yeterli sayilabilir mi? Butcem simdilik bu kadar 3 parca 980 tl yapiyor..

• 350-400 watt rahat rahat yetecektir.
  • Vatandaki çalışana bak 220w çekiyormuş işlemci :)

Ramleri 1866mhz olarak alın aynı fiyattalar.

Anakartıda Msi PC mate z97 olarak değişin. Z97 5.nesil islemcilerede desteği vardır. Upgrade etmek istediğinizde anakartınızı değiştirmek zorunda kalmazsınız.

İşlemci de fena değil. Sorun çıkarmaz.

Ben sizin yerinizde olsam rami 4gb ta düşürüp işlemciyi 4690 yaparım. Ekran kartı almaya gittiğimde de rame takviye yapıp yine 8e çıkarırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 30 Ağustos 2014; 19:16:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynen dostum vatandaki eleman oyle dedi iste :) Ben anakarti micro atx alacaktm o yuzden onu sectm, suan kasanin icinde micro atx var acaba normal alsam uyarmi emin degilim bunu anlayacagim bir yer var mi? Ayri benim sectigim anakartta 5. Nesil ile uyumlu diye biliyordum??

• Doğru h97 de uyumluydu 5.nesile.

• Simdi h97 alirsam rami 1866 almama gerek var mi oc yapmiayacm ama belki diye cunku anakartta 1600 mhz yaziyor 1866 takinca 1600 olarak calisacaktir sanirim, h97 ile oc yapiliyor mu?

• H97 alırsanız cpu OC yapamazsınız.
    Evet 1600mhz olarak çalışacaktır.

• Tesekkurler, sonuc olarak 420 watt yeterli gelecek diyorsunuz. Farkli bi dusuncesi olan var mi arkadaslar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.