Şimdi Ara

Bu sisteme PSU'm yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar. Gevelemeden soruma geçeyim. Cevaplarsanız çok mutlu olurum :)

Quad Core 2.83 Ghz 6 MB Cache İşlemci
    Asus P5KPL-AM SE Anakart
    2x2 Gb Kingston 800 Mhz Ram
    Asus EN9600GT 1GB 256 Bit DDR3 ekran kartı
    160 GB Sata HDD
    LG Dual Layer DVD-Writer
    52x32x52 CD-Writer
    Ve kasa içinde bi adet eksoz fan'a sahibim. Disket sürücüsünü devre dışı bıraktım(Gücü yok).

AOPEN 350 Watt PSU'm var. Arka panelinde 1 adet eksoz fana benzer bi fanı, bi adet de alt tarafında boyutu büyük bir fanı var.(Fazla incelemedim özelliklerini).

Ürünü bu siteden almadım sadece fikir sahibi olmanız için koydum:
    http://www.cimri.com/aopen-ao350-12pnf-power-supply-350w#pdetail

Sistemim için bu psu yeterli mi arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca sistemim hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl iş yapar mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemalistyle -- 5 Şubat 2010; 21:19:50 >

• Aldınız mı? Alacak mısınız? Bence yeterlidir. Ama garantiye alsanız daha iyi olur. 450W alın bence rahat edin... (Almadıysanız.)
  • Açıkçası şu an P4 3.0 işlemcim var ve bu işlemciyi alacağım. Onun haricinde sistemimin özellikleri bu.
    350 W Aopen PSU bu bileşenlerle birlikte işlemcimi de kaldırır mı diye sormak istemiştim.

Ayrıca sistemime uzman arkadaşlar yorum yapsın diye yazdım.

Bide bileşenlerime giden voltaj'ın yeterli olup olmadığını herhangi bir program ile ölçebilir miyim? Program tavsiyelerinizi de bekliyorum. Şimdiden Allah razı olsun arkadaşlar.
  • Yeterli bir sorun cıkarmaz.
  • http://www.coolermaster.com/support/psu_calculator.php bu site iyidir .

Bu site yi dene böyle çok site var . "Psu Watt Calculator" olarak geçiyor. Çıkacak değerin altında psu alma o sana yeter ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-mustapha-_ -- 5 Şubat 2010; 21:53:52 >
  • Sistemimi nasıl buldunuz ekleme çıkarma gibi tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar ?

Yorumlar için sağolun çok makbule geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-mustapha-_

http://www.coolermaster.com/support/psu_calculator.php bu site iyidir .

Bu site yi dene böyle çok site var . "Psu Watt Calculator" olarak geçiyor. Çıkacak değerin altında psu alma o sana yeter ...

Güç ihtiyacı derken ekran kartı,anakart gibi bileşenlerin güç ihtiyacından bahsetmiştim. Onlara yeterli güç gidiyor mu diye.

Yani Overclock(hızaşırtma)'ya müsait mi PSU?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    PSU yeterli olur mu ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeterlidir. Sistem çalısır , Psu çok eskimedi ise sorunda çıkarmaz.
    Oc vs yapıp heyecan aramayın. Bu dedikleirm zaten Elindeki Aopen psu yu verimli bir psu diye düşündügümden.Yani çok kaliteli bir model degilse sakatlık çıkarır. Şansın varsa verimli güzel bir Psu al derim. Nasılsa alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 5 Şubat 2010; 22:36:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.