Şimdi Ara

BU SİSTEME Q6600 CORE 2 QUAD? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şöyle q6600 4 ghz üstü seviyelerde calısırken yanına 6870 takıcam usta. İleride 7850 veya 7870'e dönüştürücemde şimdilik böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Şöyle q6600 4 ghz üstü seviyelerde calısırken yanına 6870 takıcam usta. İleride 7850 veya 7870'e dönüştürücemde şimdilik böyle

Zor yaparsin 4 ghz quad 6600 ile. Vid in kac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:21:57 >
  • Sağol cevap için öncelikle bunlarin forumda fiyatlari ne kadar en ucuz kaça bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istter q9400 olsun ister q6600 hiç farketmez yeterki işlemciyi 3.3 ün altını görmesin 3.3 alt sınırdır . Benm sisteme bak işlemcimin yetmedigi tek oyun crysis 3 oldu oda bazı bölümlerde az bir darboğaz yaşıyor.
  • Diyelim ki aldim q6600 3.3 u overclock ile nasil gorebilirim o kadar oc alicagini sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

6870 le alabilirsin 30 fps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdietmountainDew

Diyelim ki aldim q6600 3.3 u overclock ile nasil gorebilirim o kadar oc alicagini sanmiyorum

Voltajsız 3.0 ı rahat görmüştüm. Yaparsınız ama bu saatten sonra bu işlemcinin sıfırı alınmaz. Anakartı da ayrı bir sorun zaten.
  • Herkes arkadasa bunu al demis ama psuyu soran olmamis arkadasta 300 w enlight marka psu var. Cok da kaliteli bir sey de degil. Su an arkadas bu psu ile zaten emanet halde kullaniyor ve 4 cekirdek ve oc konusuluyor.

O sistemi kim topladi bilmiyorum ama tek elle tutulur parcasi ekran karti ve islemci degisikliginden once psu alman gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Herkes arkadasa bunu al demis ama psuyu soran olmamis arkadasta 300 w enlight marka psu var. Cok da kaliteli bir sey de degil. Su an arkadas bu psu ile zaten emanet halde kullaniyor ve 4 cekirdek ve oc konusuluyor.

O sistemi kim topladi bilmiyorum ama tek elle tutulur parcasi ekran karti ve islemci degisikliginden once psu alman gerekli.

tamam kardeşim. sağol yardımın büyük oldu bana burdan pc yi toplayan bilgisayarcıyada selamlar
  • Eger illede q serisinden diyosan. 500w highpower psu ve q9300-9400-9550 bu uc islemciden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCovboy

Eger illede q serisinden diyosan. 500w highpower psu ve q9300-9400-9550 bu uc islemciden biri

yok illa q diye birşey yok tabikide ama bütçem biraz küçük onun için.
  • Hocam o işlemciler çok pahalı ama 250-400 arası hepsi. Q6600 ise sadece 130-150 TL'cik Üstelik yakın performans veriyor onlara çok para vermeye gerek yok israf olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 6 Nisan 2014; 12:13:35 >
  • Durumunuz varsa eğer bu saatten sonra Quad a para vermeyin. 2 çekirdek devri kapanıyor artık. yavaş yavaş eğer çok güçlü oyunlar oynamıyorum dıyorsanız alın. 1 2 yıl götürür. Şuandaki oyunları oynatır ancak ileride daha çok çekirdeğe dayalı oyunlar olacaği için sıkıntı cıkarabılır.
  • Bravo.qwertuu kullanıcısına yanıt
    Usta q6600 2 çekirdek değil ki 4 çekirdek.http://ark.intel.com/tr/products/29765/intel-core2-quad-processor-q6600-8m-cache-2_40-ghz-1066-mhz-fsb buyur knk burdan bak.
  • 4 te olsa GHZ si az. :) 4 olsada çok güçlü değil çekirdekleri :) Almişken biraz daha para yatırıp iyisini alabilir arkadaşimiz. Anakart değiştirip i3 serisinden başlayip istediği zaman i5 i7 ye geçebilir. Yada AMD sersine yönebilir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

4 te olsa GHZ si az. :) 4 olsada çok güçlü değil çekirdekleri :) Almişken biraz daha para yatırıp iyisini alabilir arkadaşimiz. Anakart değiştirip i3 serisinden başlayip istediği zaman i5 i7 ye geçebilir. Yada AMD sersine yönebilir. :)

sorun şu ki , ana kartıda yeni aldım 2 ay ya oldu ya olmadı yine değiştirmek istemiyorum psu da işlemciye yetmiyormuş arada kaldım yine :&
  • xdietmountainDew kullanıcısına yanıt
    Bende yeni sistem diziyorumda onun için söylemiştim :D Ama benim anakartı alalı 7 8 yıl olmuş :D 478 pin p4 :D Fx 6300 gibi bir işlemciye yönelmeyi düşünüyorum forumda çok kullanan var :) Okudum dergilerde yılın donanımı seçilmiş. Fiyat performans açısından oldukça başarili
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.