Şimdi Ara

BU SİSTEME Q6600 CORE 2 QUAD?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sistemim şu şekil , Ekran kartım iyi olmasina ragmen oyunlar kasiyor islemciden dolayiymis. yeni bi islemci alicam fakat benim ana kartıma uyarmı? isime yarar fark yaratirmi?
    ANA KART: G41M Combo
    İŞLEMCİ: INTEL CORE 2 DUO 2.4 GHZ OVERCLOCK :3 GHZ
    RAM : 4
    EKRAN KARTI : GE FORCE GTX 660
    almak istediğim işemci : Core?2Quad Q6600 İşlemci 8Mb/2.4Ghz fakat benimkide 2.4 ghz bu 4 çekirdek imiş işime yararmı soruyorum , birde amazondan vb getirirsem daha ucuz oluyor kargo ücreti kaç tl olur ? şimdiden teşekkürler dh ailesi

• c2d 2x2.4 ghz , c2q 4x2.4 ghz fark ortada eğer bütçen el veriyorsa quadı 9000 serisinden al eğerki 6600 alacaksan oc yapmalsn
  • Bence alma. O anakartla da q6600 3 ghz ye falan cikar cok da fark gormezsin anakartina yuklendiginle kalirsin. Bayagi dengesiz bir sistemin var.
  • Birader sistemlerimiz neredeyse aynı bende de G41M combo var q 8300 var ve gtx 660 var
  • O işlemciye o ekran kartını kim önerdi? Q9650 kullansan bile darboğaz peşini bırakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

c2d 2x2.4 ghz , c2q 4x2.4 ghz fark ortada eğer bütçen el veriyorsa quadı 9000 serisinden al eğerki 6600 alacaksan oc yapmalsn

kardeşim şu an elimde bir tane daha işlemci var intel pentium 2.7 ghz 2 cpu benimkinin yerine bunu takabilirmiyim ne olur sonuç?
  • xdietmountainDew kullanıcısına yanıt
    Çok para vermeyeceksen kesinlikle al... Çok rahat fark hissedersin... 4 tokmak önemli gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Çok para vermeyeceksen kesinlikle al... Çok rahat fark hissedersin... 4 tokmak önemli gerçekten

doğru diyorsun kardeşim. şu an elimde birde intel pentium 2.7 ghz 2 cpu var ama takabilirmiyim benim sisteme birde fark edermi acaba ne kadar oc yapabilirim biliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdietmountainDew

quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

doğru diyorsun kardeşim. şu an elimde birde intel pentium 2.7 ghz 2 cpu var ama takabilirmiyim benim sisteme birde fark edermi acaba ne kadar oc yapabilirim biliyormusun?

Alıntıları Göster
    Intel pentium D 805 var elimde benimkinden iyimi takabilirmiyim yardımm :)

• quote:

Intel pentium D 805 var elimde benimkinden iyimi takabilirmiyim yardımm :)

söylediğin işlemci şuan kullandığından daha kötü
  • Usta bırak pentiumu falan çift çekirdek dönemi kapandı ben 1 çekirdekten 4 çekirdeğe terfi ettim pcde uçuyorum tek kelimeyle son oyunları mediumda takılmadan oynuyorum bana yetiyor fazla para vermek istemiyorsan q6600 ü al güzeldir kendisi ben pentium 4 den q6600 a geçtim memnunum
  • bende 2. sistemi kiruyorum q6600 u 75 tlye aldim. cok cok ucuza geldi. bf4 ultrada 30 fps almayi planliyorum en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

bende 2. sistemi kiruyorum q6600 u 75 tlye aldim. cok cok ucuza geldi. bf4 ultrada 30 fps almayi planliyorum en az
    Bu vakitten sonra q6600 ün sıfırına para verilmez. 2. el ucuza bulursan alınır ancak.
  • quote:

bende 2. sistemi kiruyorum q6600 u 75 tlye aldim. cok cok ucuza geldi. bf4 ultrada 30 fps almayi planliyorum en az

şimdiden yorumlar için teşekkürler. kardeş bende o civarlara alabilirmiyim nasil alirim yardımcı olabilirmisin?
  • forumda q6600ü 120 civarına bulabilirsin...bence o parayı vermeye değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

forumda q6600ü 120 civarına bulabilirsin...bence o parayı vermeye değer...

çok sağol yorum için bir sorum daha olucak sıkıntı olmaz ise forumda alış veriş hangı yolla yapılıyor veya güvenli olurmu karttanmı çekiyoruz hesabamı yatırıyoruz şahsen bir kere hesaba yatırıp dolandırıldım. korkuyorum bu işlerden.
  • quote:

Ekran kartin ne ki q serisiyle 30 fps planliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

Bu vakitten sonra q6600 ün sıfırına para verilmez. 2. el ucuza bulursan alınır ancak.

Q larin sifiri piyasada varmiki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

var kardeşim. e bayda amazonda gördüm ama türkiye ne halde bilmiyorum türkiyeden ucuza 2. el alicam galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

var kardeşim. e bayda amazonda gördüm ama türkiye ne halde bilmiyorum türkiyeden ucuza 2. el alicam galiba

Piyasa derken turkiye yani turkiyede warmi sifir diye sordum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.