Şimdi Ara

Bu Sisteme Ses Kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yakında oyun sistemi topluyorum da, ses kartı hakkında bir kaç soru var kafam da, cevaplarsanız sevinirim.

1. Hoparlör kullanmayacağım, sadece kulaklık olacak. Kulaklığı da Razer veya Logitech düşünüyorum, 200 TL'lik bir şey olacak yan. Sanırım içerisin de ses kartı oluyor. Bu bahsi geçen ses kartı, dahil ses kartı kadar kaliteli oluyor mu?

2. Anakartım Maximus serisinden bir şey olacak büyük ihtimalle.http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-maximus-v-gene-maximusvgene-intel-z77-soket-1155-ddr3-2800mhz%28oc%29sata-30usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=60119#allImages

Malum anakartlara entegreli ses kartı oluyor ancak dahili kadar iyi değiller diye biliyorum.

Razer gibi yüksek kulaklık ve bu anakart gibi bir sisteme, ses kartı şart mı? Eğer çok az fark edecekse para harcamak istemiyorum açıkçası ses kartına.

• Asus Maximus'daki ses kartı gayet yeterli ve üst düzeymiş, kısaca ekstra ses kartına gerek yok. Ben sordum ben cevapladım.
  • Nekadar iyi olursa olsun harici düzgün bir ses kartı kadar olabileceğini sanmıyorum.
  • aynen
  • Nop. Eğer anakart hakkında araştırma yaparsanız hariciler kadar iyi olduğunu görürsünüz.

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı gerekli mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.