Bildirim
ses kartı şartı mı, anakart yeterli mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öncelikle merhaba.. Tabiki daha kaliteli bir ses alıcaksınız.. Her ne kadar dahili ses çıkışınız iyi olsada, harici bir ses kartının yerini asla tutamaz...
Bu yüzden eğer gerçekten kaliteli bir ses istiyorsanız bir miktarda ses kartına para yatırmak zorundasınız. Farkı bu sayede anlarsınız..
Eğer işletim sisteminizi ve bütcenizi yazarsanız size uygun bir kaç kart önerebilirim. -
hocam bence x-530 u değiştirip ses kartını sonradan alın çünkü yatırım yapılcak bir sistem olduğunu düşünmüyorum..msla 200tl ye giga veya megaworks alabilirsiniz elinizdekini satıp + 100tl gibi ozaman yanına creative audigy 2 zs alabilirsiniz 60tl gbi bir fiyata ozaman gayet iyi bir ses kalitesine ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum -
Bende aynı görüşteyim, yoksa ses kartına gerek yok aynen devam. -
söylenenler ışında fikrim; daha iyi bir ses sistemi almayı düşünürsem, bir ses kartı almalıyım. hem ses kartı alacak hemde sistem alacak bütçem yok. sonuç olarak böyle kullanmaya devam edeceğim.
bilgiler için teşekkürler.. -
yeni sistem alırsan ses kartı alman gibi bir kural yok sadece ses kartı alıcaksan şuanda kullandığın sistem için yaramaz okadar..benim demek istediğim senin ses sistemin şuanda 100tl civarıbir para ediyor 2.el olarak elden çıkarabilir +100tl ile yeni bir sistem alman olabilir ve ileride 60tl gibi bir miktarla gayet iyi bir ses düzeyi yaratman -
quote:
Orijinalden alıntı: pplhntr
Logitech X-530 5.1 ses sistemim var. fakat bunu anakarttaki 6 ses çıkışına bağladım. surround olarak kullanabiliyorum fakat 5.1 ses kartı alırsam daha kaliteli ses alabilir miyim yoksa herhangi birşey değilmez mi?
anakartım imzamda yazmakta..
teşekkürler
x540 kullanıyorum,açıkcası bende zamanında forumdaki bi kaç kişinin gazına gelip ses karı aldım(creative audigy value 7+1,xi-fi mod) fakat onboard ses kartımdan artısını değil eksisini gördüm.ya çok üst sınıf bir ses kartı ve ses sistemi alıcaksınız ya da arkadaşların dediği gibi on board la kullanmaya devam. -
hocam senin denediğin kartlar o kadar fark yaratmaz ama ben audigy 2 zs ve x-fi titanium u baya kullandım .üst düzey kartlar her türlü sistemde fark yaratır.ben s220 de bile farkı bariz anlayabiliyordum .şu an solo 6 m var ve ses kartı olmadan müzik dinlenmiyo bilgisayarda içtenlikle söyleyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchy
quote:
Logitech X-530 5.1 ses sistemim var. fakat bunu anakarttaki 6 ses çıkışına bağladım. surround olarak kullanabiliyorum fakat 5.1 ses kartı alırsam daha kaliteli ses alabilir miyim yoksa herhangi birşey değilmez mi?
teşekkürler
x540 kullanıyorum,açıkcası bende zamanında forumdaki bi kaç kişinin gazına gelip ses karı aldım(creative audigy value 7+1,xi-fi mod) fakat onboard ses kartımdan artısını değil eksisini gördüm.ya çok üst sınıf bir ses kartı ve ses sistemi alıcaksınız ya da arkadaşların dediği gibi on board la kullanmaya devam.
-
sisteminde winodws 7 var anlaşılan zs olaylarına hiç girme xfi den bile vista da seven da memnun olmayanlar var. bende zs var kartı büyük ihitmal satılığa çıkartacam ne vista da ne win 7 bir türlü xp deki verimi alamadım üstüne onboard stereoda daha iyi gibi geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: sertert
hocam senin denediğin kartlar o kadar fark yaratmaz ama ben audigy 2 zs ve x-fi titanium u baya kullandım .üst düzey kartlar her türlü sistemde fark yaratır.ben s220 de bile farkı bariz anlayabiliyordum .şu an solo 6 m var ve ses kartı olmadan müzik dinlenmiyo bilgisayarda içtenlikle söyleyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchy
quote:
teşekkürler
x540 kullanıyorum,açıkcası bende zamanında forumdaki bi kaç kişinin gazına gelip ses karı aldım(creative audigy value 7+1,xi-fi mod) fakat onboard ses kartımdan artısını değil eksisini gördüm.ya çok üst sınıf bir ses kartı ve ses sistemi alıcaksınız ya da arkadaşların dediği gibi on board la kullanmaya devam.
tamam işte bende sende aynı şeyi diyoruz zaten.yani özetle demek istediğim,on board kartınla eşit bi ses kartı alcağına hiç alma ya da senin gibi yapıp iyi para verip iyiye ulaşmak
-
Creative awe 64 buldum. Sterio kullanıyorum. Sterio olarak yeni ses kartları creative awe 64 ten daha kaliteli ses veriyorlar mı? Niye soruyorum derseniz awe 64 çok kaliteli ses veriyor. Daha iyisi olabilir mi diye merak ediyorum?
Ek: Mp3 dinlerken tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 6 Aralık 2010; 2:04:13 > -
sb audigy 7+1 aldım memnunum suan yetiyor 55 tlye aldım golddan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X