Şimdi Ara

Bu sisteme tavsiye verirmisiniz ? (OYUN ODAKLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 Yılında aldığımhttps://www.cnet.com/products/hp-elite-7000-core-i5-750-2-66-ghz-monitor-none-series/specs/ sistemin anakart modeli MSI 2A90h. Bu sisteme ben daha sonra bir kaç ekleme yaptirip 500 Power üzerine Sapphire R9 270X 2GB 256 Bit ekran kartı aldım ancak ram desteği 1333mhz olduğu için bulup güzel ram yükseltemedim şimdi sizden tavsiye olarak Bu sisteme dar boğaz yapmayan ekran kartı 1333 mhz destekli ram ve güzelde bir ssd yardimci olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi styisbackkks -- 11 Mayıs 2017; 9:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana kalırsa elindeki ekran kartı güzel.
    o sisteme uygun.
    sadece ram desteği yaparsan sistem rahatlar.
    onun için illaki 1333 almana gerek yok corsair in 2x4 gb 1600 mhz ramleri var vengeance modeli onlardan bi takım alıp tak
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Ama hocam ana kart 1333 mhz destekli diye biliyorum destekliyormu onu ? Oyleyse hemen bulup almalıyım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: styisbackkks

Ama hocam ana kart 1333 mhz destekli diye biliyorum destekliyormu onu ? Oyleyse hemen bulup almalıyım :(

anakartın 1333 ise ramler 1333 te çalışır sorun olmaz.
    ama alırken mutlaka dual kit olarak alki sorun olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 11 Mayıs 2017; 13:37:7 >
  • Tamamdir hocam sizce buhttp://www.evkur.com.tr/exper-xcellerator-gaming-ci5-6402p-28g16gb1tb4gbw10syhpc#horizontalTab1 sistemi alıp modifiye etmek mantiklimidir ?

• styisbackkks S kullanıcısına yanıt
    Hazır sistem almak mantıksızdır.Hazır sistemi alıp bileşen değiştirmek/eklemek daha mantıksızdır.

Eğer performans beklentiniz var ise sistem toplanacak.

• Ya şimdi kardeşime ve kendime ayni makinayi yapmak istiyoruma ama butçe 3binin üstüne cikmiyor yani 1.5 tan oyun için bi sistem yapabilirmiyiz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.