Sistem çok iyi bir sistem değil, ama hiçbir zaman Gta V'i açma ihtimali olan bir bilgisayarım olmadığı için de beni heyecanlandıran bir sistem. Atayım: DDR3 8 GB Ram Radeon R7 240 2GB Ekran Kartı I5-3470 3200 MHZ İşlemci |
Bu Sisteme Uygun Anakart Arıyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İkinci el Lga1155 soket anakart bakabilirsin, H61 çipsetli olabilir, almadan önce işlemci desteğini kontrol etmende fayda var tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-Xİkinci el Lga1155 soket anakart bakabilirsin, H61 çipsetli olabilir, almadan önce işlemci desteğini kontrol etmende fayda var tabi.
Uyumluluğu test etmeden gösterecek bir site var mı biliyor musunuz?
https://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Core_i5/i5-3470_motherboards.html
Bu sitede LGA görünmüyor sanırsam.
-
ddr3 alırsan performans artar ama anakart intelde 250 tl den amd de 350 tl den başlııyo.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zombi7406ddr3 alırsan performans artar ama anakart intelde 250 tl den amd de 350 tl den başlııyo.
Elimde üstteki sistem var onlara uyumlu sistem arıyorum sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AngelmaxSağ olun hocam, başka bir kartı sipariş ettim ama.
-
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09Sipariş ettim hocam bunu şimdi. Çok teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: *Meteora*Elimde üstteki sistem var onlara uyumlu sistem arıyorum sadece.
Alıntıları Gösterben sanırım başka yere yazıyorum diye yazmışım. elimde h67 anakart var. ama sağlam mı değil mi bilmiyorum 4 ram slotlu pegatron marka arka demiri de yok. büyük ihtimal çalışır. ama tavsiyem almışken 4 ram slotu olsun muhakkak. ram bulması daha kolay oluyo.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X