Şimdi Ara

Bu sisteme uygun oyun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel celeron lga 1155 2.7 ghz çift çekirdek işlemci
    amd 6790 1 gb gddr5 ekran kartı
    kıngston hyperx fury red 4 gb 1600 mhz ram
    asus h 61 mf anakart
    500 gb super slım hdd

• quote:

Orijinalden alıntı: yynnss

intel celeron lga 1155 2.7 ghz çift çekirdek işlemci
    amd 6790 1 gb gddr5 ekran kartı
    kıngston hyperx fury red 4 gb 1600 mhz ram
    asus h 61 mf anakart
    500 gb super slım hdd

Sistem upgrade i için bütçen var mı ? İkinci el güzel bir lga1155 işlemci + 4gb ram ekleyebilirsin , işlemcinin tam model kodunu yazmamışsın ancak ben celeron g1620 diye tahmin ediyorum , G1620 youtube da r9 270X le bile çoğu güncel oyunda çok sert darboğazlar yaşatıyor ve kötü performans veriyor ne kadar g1620 gaming arattıysam da adam gibi performans alınan video göremedim :)

Yine de yok ben değiştiremem bu haliyle ne oynayabilirim onun tavsiyesini istiyorum diyorsan (ki bu bölümün işlevi bu değil :D ) bende sorarım ne tür oyunlar oynuyorsun ? Ve şuanda bilgisayarında yüklü olan veya oynayıp bitirmiş olduğun oyunlar neler kabaca ?

• öncelikle teşekkürler (ve yanlış yere yazdığım için kusura bakmayın yeni kullanıcıyım) aslında ekran kartını yeni almıştım ama gta 4 ü 800x600 de bile 30 35 fpsde oynayabiliyorum bunun tek suçlusu işlemci mi sence yani normalde o ekran kartı o çözünürlükte rahat oynatır.ve işlemcim g 1620 sistemim ddr3 anlamışsınızdır zaten ve windows 10 pro kullanıyorum (işletim sistemiyle oyun performansının bir alakası varmıdır? arkadaşlar xp nin daha iyi olduğunu söylüyor(oyun için)) ve oynayıp bitirdiğim oyunlar
    dıvınıty 2
    the walkıng dead survıval ınsıct
    euro truck 2
    call of duty 7
    xmen orıgıns wolwerıne(2009)
    vb 2005 - 2011 arası oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yynnss -- 4 Ağustos 2015; 8:53:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme öneriler neler ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.