Şimdi Ara

BU SİSTEME UZMAN YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU SİSTEMİ ALMAYA KARAR VERDİM BU SİSTEMDE UYUŞMAYAN PARCALAR VARMI SİZLERDEN ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZ BEKLİYORUM
    AMACIM OVERCLOCK DEGİL STABİLİTE BİR SİSTEM OLSUN SORUM ÇIKARMAYAN BİR SİSTEM OLSUN YETER

KASA THERMALTAKE Shark VA7000SWA Gümüş (PSUsuz) Kasa
    KASA PSU THERMALTAKE W0093 TR2 500W PSU
    İŞLEMCİ AMD Athlon 64 3700+ SAN DIEGO (2.2GHz, 1024K, S939) BOX
    İŞLEMCİ FANI ZALMAN CNPS 7700-CU CPU SOGUTUCUSU
    ANAKART EPOX - 9NPA+ ULTRA
    RAM TWINMOS DDR400 2048MB Dual Channel Kit (2x1024MB) Ram
    HARDDİSK SEAGATE 300GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ Hdd
    EKRAN KARTI LEADTEK 256MB Winfast PX6600 GT TDH (Geforce 6600GT)
    LCD EKRAN LG L1950SQ-SN SILVER BLACK 19"LCD MONİTÖR
    DVD Writer- DVD-ROM ASUS DRW-1608P2 16X Double Layer Box DVD Writer
    SAMSUNG 16X DVD-ROM
    TV SKY STAR 2

• ne için kullanacagına baglı

ama ekran kartını 7600 gt almanı öneririm
    ayrıca psu da thermalteneke alma

madem o/c yapmayacaksın ozmn cpu na extra fan almanada gerek
    zaten oldukça sessiz ve serin çalışıyor orjinal amd fanı ile

uyumsuz 1 parca yok
  • ekran kartını değiştir bence. bu sisteme daha iyisi yakışır. birde thermaltaketen çok daha iyi psular var.
  • Uzman değilim ama acelen yoksa sana yaz sonunu bekle derim. Hem intel hemde amd yeni işlemcilerini bi çıkarsınlar onları bi incele yok ben 3700+ den şaşmam dersen gene , çok daha ucuza mal edersin. Sonra benim gibi kafanı taşlara vurma
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdevil666

Uzman değilim ama acelen yoksa sana yaz sonunu bekle derim. Hem intel hemde amd yeni işlemcilerini bi çıkarsınlar onları bi incele yok ben 3700+ den şaşmam dersen gene , çok daha ucuza mal edersin. Sonra benim gibi kafanı taşlara vurma

Bence de yeni teknoloji çıktıkça fiyatlar acayip düşer 2-3 ay için fazla vermeye değmez.
  • Teknolojiyi beklemenin sonu yok...O zaman dx 10'u beklesin;oldu çift çekirdeklerin ucuzlamasını beklesin;üstüne de 2 mslik lcdler çıkınca alır sistemini

Dostum psu silverstone alırsan daha iyi olur.Soğutucuyu oc yapmayacaksan ve işlemciye abanmayacaksan almana gerek yok.O sisteme de o ekran kartı çok sırıtmış...Porsche kasaya doğan motoru takıp su soğutma yapmış gibi bişi olmuş...
  • kardeş psu olarak ENERMAX kullanmadim ama hakkaten kaliteli oldugunu duydum. zaten formlarda sitelerde kaç tae odul aldiğini gorursun. ayrica ekran kartini değiştir. git bi tane asus 7900gtx al alabiliyosan. alamazsan 7900gt al derim sana. vewt arkadaşlarin dediği gibi yazin buyuk ihtimalle yeni nesil işlemciler gelecek küçük nanometre falan . bence bekle derim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PSU : Thermaltake değil Enermax
    Ekran Kartı : 6600GT hariç herhangi bişey

• Ekran kartı çok sırıtmış 6600GT yerine 7600Gt almanı tawsiye ederim..psu'yu da tt yerine Silverstone 500W alabilirsin.. intel'in 9XX çift çekirdeklileri de çok ucuzlar onlarda aklında olsun bence..
  • anakartı DFI almanı tavsiye ederim

BU SİSTEME UZMAN YARDIMI
  • Bence 2048 fazla zaten sen 1 gb yapsanda onun tamamını kullanabilme olanagın olmaz yani bosu bosuna verilmiiş bir para olur ikincisi madem 19 lcd alacaksın az daha fazla verde 19" sony al "SDM -S95A" alabilirsin mesela benim dusuncelerim bunlar kolay gelsin..
  • kasa ile psu ya o kadar para harcama daha iti ekran kartı al ramlarde corsair tercih et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.