Şimdi Ara

BU SİSTEME XP KURULURMU ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KURABİLİRSİN AMA ZORLUK ÇEKERSİN PERFORMANSDA DÜŞÜŞ OLUR
    ÇILDIRIRSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: TALHA BIN UBEYDULLAH

KURABİLİRSİN AMA ZORLUK ÇEKERSİN PERFORMANSDA DÜŞÜŞ OLUR
    ÇILDIRIRSIN

bende onu anlatmaya calısıyorum ama takmıslar bı kurarsın bıse olmaz guzel calısır fılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

ben
    celeron 500
    64mb sdram
    10gb hdd
    makineye xp kurmuştum makine canavar gibi hızlı çalışıyordu. kullanıma bağlı.

O da birşeymi,

Ben
    Celeron 333
    128 Mb SDram
    4 Gb Hard Disk
    16 Mb Ekran Kartına

Xp Kurdum halada çalışıyor...
  • pekı bu sıstemınde hangı programlar yuklu.yok yanı 4 gb hdd war zaten xp 1 bucuk gb fılan yıyor.hangı programlar yuklu arkdasım
  • bende p3 700 512 ram 128 fx 5200 lü pcye xp kurdum rahatlıkla oyunları oynuyorum mükemmel bişi oldu.. ram çok önemli bence ne kadar çok olursa okadar uçarsın
  • arkadaşlar benim dediğim sadece tek bir makina için geçerli aynı özellikte başka makinada düşük performans verdi. o konuda haklısınız ama demişsiniz ki servisleri kapatınca xp olma özelliğini kaybediyor.
    XP nin güzel görüntüsü kimseye bir şey kazandırmaz . servisleri kapamak %30-35 arasında performans artışı kazandırır. o makinada 64mb 100mhz ram vardı ve timinglerle oynandı. ayrıca internet kullanılmıyordu ve gereksiz servisler kapatıldı. işlemcisi celeron 500mhz zaten bir çok programı karşılayabilecek durumda. photoshop ve corel i çok rahat çalıştırıyordu. zaten oyun makinası olamayacak bir bilg. yalnız nfs undrgrnd 2 kesik kesik de olsa açmıştı o makina
    tekrar söylüyorum bu makinayı bir daha hiçbir yerde görmedim. aynı parçaları toplayıp getirin yinede böyle çalışacağını zannetmiyorum. daha sonra pentium 2 400mhz 64sdram olan daha eski bir bilgisayara yükledik bırakın xpyi 98 i bile zor kaldırıyordu. ben söylediğimin arkasındayım o makinayı kendi bilgisayarcıma da gösterdim adamın ağzı açık kaldı. bir yıl sonra da o makina yandı.

• hiçbir servisi kapatmadan vede oc yapmadan 64 mb ram 486 makinada xp kullananıda gördüm... msn için idealdi ama basit bir web sayfasını açmakta dahi zorlanıyordu 512 ads ile
  • beyler çok abarttınız oldu adamın 120000000000000 gb ram yüklesin belki çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoU -- 1 Ağustos 2006; 9:17:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

pekı bu sıstemınde hangı programlar yuklu.yok yanı 4 gb hdd war zaten xp 1 bucuk gb fılan yıyor.hangı programlar yuklu arkdasım

Hatta 4 Gb'lık diski 2' ye bile böldüm.
    Ben Xp ' yi zaten 1.00 Gb ' a indirdim. 1. Gb Mp3 var Geriside Oyun işte...

Arkadaşım, PhotoShop 7.0 'ı rahatlıkla kullanabiliyorum.
    AdobeReader 6.0
    Hatta Antivirus Programı bile var. (Bit Defender 9 Professional Plus)
    Ana Kart Desteklese 40 Gb almayı bende isterim ama kısmet...

• quote:

Orjinalden alıntı: Manas34

quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

pekı bu sıstemınde hangı programlar yuklu.yok yanı 4 gb hdd war zaten xp 1 bucuk gb fılan yıyor.hangı programlar yuklu arkdasım

Hatta 4 Gb'lık diski 2' ye bile böldüm.
    Ben Xp ' yi zaten 1.00 Gb ' a indirdim. 1. Gb Mp3 var Geriside Oyun işte...

Arkadaşım, PhotoShop 7.0 'ı rahatlıkla kullanabiliyorum.
    AdobeReader 6.0
    Hatta Antivirus Programı bile var. (Bit Defender 9 Professional Plus)
    Ana Kart Desteklese 40 Gb almayı bende isterim ama kısmet...

Helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.