Şimdi Ara

Bu sistemi alcam yorum yapar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: fgurel111

öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum

fiyat performans ürünü olmuş.
    sıfır olarak alınabilecek en iyi pc olmuş.
    bundan iyisini bulamazsın.
    ( nerdeyse 2.el pclerden bile ucuza gelmiş =) 2. el alsan malum sitelerde dolandırıcılar, enayi avına çıkmışlar. amd phenom x2 leri 1500 tlden satmaya çalışanlar. intel celeronlara 750 lira çekenler var. )
    yalnız psuya 450 watt demişler ama. sen yinede bir kontrol et.

• fgurel111 F kullanıcısına yanıt
    e.kartını alma, ikinci el de r.evil nicki kullanıcı 300 tl ye gtx750 oc e.kartı satıyordu.
    3-4 kat fazla oyun performansı alırsın.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam hem ikinci ele sıcak bakmıyorum hemde taksitle alacağım p yuzden sıkıntı yani.
  • Ahmetsarıalioğlu A kullanıcısına yanıt
    psu ya bak derken hocam nerden bakayım bütün sitelerde 450w yazıyor ama
    Hocam 0 r7 360 vardı 385 tl ye ama bğtçem sınırlı olduğundan dolayı böyle bir sistem kurmak zorunda kaldım
    daha iyi bir e.kartı bakmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bütçem 1000 lira o yüzden böyle
    arkadaşlar lütfen yorum
  • kasayı 400w bi psulu kasa ile değiştir
    ekran kartını gt 730 veya gt740 2gb versiyonlarını al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eggsterplay E kullanıcısına yanıt
    kasayı 400w ile değişmek çok bi kar yapmıyo artı gt730 r7 740 dan daha iyi değildir ayrıca gt 740 ise 350 lira civarında o zaman bütçeyi 150 tl artırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgurel111 -- 21 Şubat 2016; 21:46:20 >
  • en azından ekran kartını r7 250 ye yükselt
  • quote:

kasayı 400w ile değişmek çok bi kar yapmıyo artı gt730 r7 740 dan daha iyi değildir ayrıca gt 740 ise 350 lira civarında o zaman bütçeyi 150 tl artırmak lazım

gt730 tabiki daha iyi r7 240tan bi bilen arkadaş söylerse sevinirm forumda yeni oldugum icin bana inanmıyorlar

• diaz23 kullanıcısına yanıt
    valla 200 tl daha olsa r7 360 alcam 385 liraya
  • eggsterplay E kullanıcısına yanıt
    hemen hemen aynı seviyede ama fiyatından dolayı r7 240 tercih edilir araştırabilirsin
  • quote:

valla 200 tl daha olsa r7 360 alcam 385 liraya

boşuna o sisteme r7 240 alma pişman olursun işine yaramaz

bütçen yoksa ramı 4 gb yap sonra 8gb yükseltirsin en mantıklı yol bu
  • Hocam hangi siteden topluyorsunuz ?

Merhaba
    Bilgisayarın parçalarını Gayet Güzel Seçmişsin Benim Birkaç Yerde Önerim Olacak
    KASA:Seçtiğin kasa hava sirkülasyonu(Bu Kelimenin anlamını bilmiyorum ama sen beni anladın işte) tarafından biraz zayıf geldi sana şöyle bir kasa öneriyorum
    Deep Cool Kendomen Kırmızı/Beyaz ATX Kasa :http://www.hepsiburada.com/deep-cool-kendomen-kirmizi-atx-kasa-p-BD803215 Özelliklerine Buradan Bakabilirsin
    Kasalarda SECC Malzemesi Kullanılması Isı Dağıtımı Konusunda Önemli Ayrıca AMD İşlemcileri Isınması İle Meşur Olduğu İçin İçerisinde Bulunan 5 Adet Fanlı Bu kasa Seni Rahatlatır
    Biraz Fiyat Yükseldi Biliyorum Ama Bu Fiyat Artışı Sana Daha Fazla Kullanım Ömrü olarak Geri Dönecektir

PSU: Orada Bir Psu Görmedim Lakin Ayrı Bir Psu Almanı Öneririm Özellikle +80 Bronz Sertifikasına Sahip Bir Psu Bilgisayarını Koruyacak Bu Parçadaki Önerim İse şu olacaktır
    Corsair Builder VS450 450W 80+ Power Supply:http://www.hepsiburada.com/corsair-builder-vs450-450w-80-power-supply-cp-9020096-eu-p-BD305032 Özelliklerine Buradan Bakabilirsin

Sonuç: Fiyat 180 lira Civarı Yükseldi Bilgisayar Güvenceye Alındı
    GERİ KALAN HER PARÇA GÜZEL SEÇİLMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Yahya -- 21 Şubat 2016; 23:16:41 >

• diaz23 kullanıcısına yanıt
    rami 4 yapsan ne kadar düşcek ki maliyet ya da kardeşim sen bana 1100 liraya bi sitem öner seninkine de bakalım
  • hocam benim seçtiğim kasada 450w psu var ayrıca emin ol fiyatı 180 tl yükseltebilseydim ekran kartı daha iyi bi model alırdım yoksa tavsiyen çok güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.