Şimdi Ara

Bu sistemi toplamayı düşünüyorum sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben resimde gördüğünüz sistem parçalarını toplamak istiyorum sizin bu parçalar hakkında önerilerinizi nelerdir ? anakart düşürüp ekran kartı yükselt vs gibi tavsiyelerinize açığım sizce bu sisteme bu fiyata daha neler yapabilirim sistemi vatanın arayüzü iyi olduğu için oradan topladım fiyat 2800 fakat interntten alışveriş yaparsam 2600 gibi bir rakama düşüyor.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
     Bu sistemi toplamayı düşünüyorum sizce nasıl ?

• ilkerakcali İ kullanıcısına yanıt
    i5 6500 alman daha iyi olur anakart özel bir sebebi yoksa düşürülüp h 110 chipsetli alınabilir güç kaynağı corsair vs 550 olmalı kasa koymamışsın monitör acer 23 inç olabilir uygun fiyatlı
  • Ben olsam anakarttan kısardım işlemci K serisi değil çünkü. 450W yeter mi emin değilim. +80 plus psu lar kaliteli oluyor genelde ama umarım sıkıntı yaşamazsınız. bence 550-600W Psu alsanız kafanız rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Ben olsam anakarttan kısardım işlemci K serisi değil çünkü. 450W yeter mi emin değilim. +80 plus psu lar kaliteli oluyor genelde ama umarım sıkıntı yaşamazsınız. bence 550-600W Psu alsanız kafanız rahat olur.

Z170 anakartlarla işlemci k serisi olmasa bile overclock gibi bişi yapılıyormuş o yüzden koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdas

i5 6500 alman daha iyi olur anakart özel bir sebebi yoksa düşürülüp h 110 chipsetli alınabilir güç kaynağı corsair vs 550 olmalı kasa koymamışsın monitör acer 23 inç olabilir uygun fiyatlı

Ben anakartlardan fazla anlamıyorum gerçekten bana şu h110 z170 b150 falan gibi kartların farkları neler söylermisin gerçekten çok mutlu olurum.
    h110 tavsiye ediyor çoğu kişi bunun sebebi nedir acaba
    h110 h170 b150 bunlar günlük kullanım için yapılmış her çipin farklı özelliği var z170 ise oc yapmak için tasarlanmış daha fazla özelliği olan daha hızlı ram frekansı destekleyen bir chipset intel skylake işlemcilerde yani 6xxx olan seride k serisi olmayan işlemcileri de oc yapabilme imkanı anakart üreticileri tarafından keşfedildi ama daha sonra da başka bir bios güncellemesiyle iptal ettiler
    sana h110 al dememin sebebi ise ankarttan artan para ile daha yüksek bir ekran kartı alabilme şansın msi h 110 gaming anakart 260 civarı bu senin ihtiyaçlarını karşılar ekran kartını da r9 380x alırsın daha yüksek performansd elde edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdas

h110 h170 b150 bunlar günlük kullanım için yapılmış her çipin farklı özelliği var z170 ise oc yapmak için tasarlanmış daha fazla özelliği olan daha hızlı ram frekansı destekleyen bir chipset intel skylake işlemcilerde yani 6xxx olan seride k serisi olmayan işlemcileri de oc yapabilme imkanı anakart üreticileri tarafından keşfedildi ama daha sonra da başka bir bios güncellemesiyle iptal ettiler
    sana h110 al dememin sebebi ise ankarttan artan para ile daha yüksek bir ekran kartı alabilme şansın msi h 110 gaming anakart 260 civarı bu senin ihtiyaçlarını karşılar ekran kartını da r9 380x alırsın daha yüksek performansd elde edersin

Çok yardımcı oldun gerçekten teşekkürler.Başka önerin varsa önerilere açığım :) birde son olarak h110 pro alırsam o 2133 mhz ye kadar destekliyor 2666 mhz lik ram ler yerine daha düşük mhz li bir ram almam gerekicek demi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2666 alırsan 2133 çalışır fiyatı uygun olanından al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.