Şimdi Ara

Bu sistemi toplicam bir bakın tavsiyeniz varmı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI P35 platinum combo anakart ddr3/ddr2
    ocz 800 mhz 1gb gold edition bellek x2
    maxtor 160 gb sata 2 hdd + elimdeki 80 gb seagate baraccuda IDE hdd
    MSI nx8600gt-t2d256 ( 8800 ler suan biraz ucuk oldugu için bunu idarelik olarak alıcam 1 sene falan :D)
    CM Stacker rc-810 kasa
    CM extreme power 600 watt psu
    Tt big water 735 + Tt vga su blogu ( işlemciyi 3.0 3.2 civarina o/c yapmayı düşünuyorum ekran kartınıda yeterlidir sanirim)

bu iyi deildir şunu al diyebileceginiz bir parça varmı burada? varsa yorumlarınızı bekliyorum

• anakart olarak gigabyte derim... p35 s3 yada p35 ds3l
    bellekler güzel ama bence gerek yok o kadar olmasına
    stacker kasa olarak stc-t01 almalısın, nedeni radyatörü kasa içine koyabilmendir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_18055528/tm.htm
    ekran kartı olarak bence 8800gt yada hd3870xt bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

anakart olarak gigabyte derim... p35 s3 yada p35 ds3l
    bellekler güzel ama bence gerek yok o kadar olmasına
    stacker kasa olarak stc-t01 almalısın, nedeni radyatörü kasa içine koyabilmendir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_18055528/tm.htm
    ekran kartı olarak bence 8800gt yada hd3870xt bekle

Bende ilk olarak gigabyte anakart düşünüyordum ama pipe sogutma sistemi falan hoşuma gitti ;) ve gigabyte ın pipe sogutma sistemlileri bayaa bi ucuk oldugu içn bunu seçtim .. ekran kartınıda aynı senin dedigin gibi beklemek için alıyorum 8800 gtlerde ucuk bayaa bana gore suanki butce kisitli ama bunlarda kötü diildir tabikide dimi ? ha bide kasa rc-810 da 360 lık radyator takcak yer yokmu altında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darrko -- 4 Kasım 2007; 21:04:17 >

• yok, çünkü alta takılıyor güç kaynağı...
    yada belki biraz kaydırılmıştır...
    ama güç kaynağının işlemcinin sıcağını çekmesi çok faydalı oldu bende...
    bence stc-t01 daha iyi rc-810dan
  • o zaman dierine bakıcaz demek bu .. ilerde buyuk bi radyator alırsam veya yeni buyuk radyatorlu bi sogutma sistemi .. sorun olcaktır alta takıldıgını bilmiyodum güç kaynagının :S
  • rc-810 da tek aşşağıda...
    stc-t01 de hem aşşağı hem yukarı yer var...
    hatta stc-t01 i birebir bildiğim için söylüyorum bir arkadaşım için ölçtüm, 360lık radyatör yeri hazır...
  • fiyat olarak ne fark vardir peki aralarinda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10-15 dolar falan vardır...
  • quote:

10-15 dolar falan vardır...

ok ilgin içn cok saol .. gene gorusuruz .. yeni buldum bu forumu pc toplamaya başlarken incelemeler içn falan baktım ;) gene görüşmek dilegiyle iyi aksamlar bilgilerin içn saol
  • rica ederim gene beklerim
  • quote:

rica ederim gene beklerim

kafama bişey daha takıldı erdem kardeş Tt big water ı nasıl bilirsin .. su motoru falan iyimidir?
    şimdi ben alıcam vega dan mecidiyekoyden.. yanında bide vga blok alcam 735 e uyan bir blok var
    e6750 ve 8600gt ( ilerde 8800 olucak ) ileride 8800 yapsam bile gene stabil şekilde tutarmı sence .. yada 735 i görmüş biriysen tuttugunu gordunmu .. tabi o/c yüküde olacak biraz bundaki firkinide ögrenebilirmiyim ?
  • 735 i bırak 745 pompası bile 2 ayda yanar haberin olsun
    şimdi 765 çıkıyor oda aynıdır sanıyorum...
    bu yüzden aquagate falan gibi sağlam birşeyler almak lazım...
  • dandik diyosun yane .. benim derdim pompa :D radyator veya bloklar nasılsa sogutur .. ama pompa bozulursa cat eder :D 120 milyona bide pompa alırız :D onu alcagımıza 300 falan verip 360 lık radyatoru olan alphacool falan alsam hem eheim 600 pompa var daha iyi olur dimi daha sonra pompa parası vermekten ?
  • valla bu işin ustası @AnacoN ona bir sor derim

düzeltme: alphacool ve eheim bildiğim kadarı ile en iyileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OErdem -- 4 Kasım 2007; 22:58:11 >
  • ok anacon u da bulalım :D onada soralım gene saol bilgilerin için ..;) eheim ben ilk olarak external akvaryum filtresi ile tanıdım :D hala duruyo filtre .. aynı su sogutma gibi sadece blok ve radyator yok:D akvaryum ve pompa hala duruo :D
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.