Şimdi Ara

bu sistemin kasması normal mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd fx 8350
    ati radeon hd 7870
    16 gb ram
    shangie de 64 kişilik servera giriyorum.bütün ayarlar low,ekran kartı sürücüsü de güncel.ana menüde spawn yerini seçmede falan 80 fps.ancak çatışma olduğunda 40 50 ye düşüyor.bu arada 1980x1080 çözünürlüğünde oynuyorum.ultrada ise (aa ve ambient occlusion kapalı) çatışma yokken 50 fps,çatışma olduğunda 35 e kadar düşüyor.bu normal midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanicismi

evet sistemim şu :
    Amd fx 8350
    ati radeon hd 7870
    16 gb ram
    shangie de 64 kişilik servera giriyorum.bütün ayarlar low,ekran kartı sürücüsü de güncel.ana menüde spawn yerini seçmede falan 80 fps.ancak çatışma olduğunda 40 50 ye düşüyor.bu arada 1980x1080 çözünürlüğünde oynuyorum.ultrada ise (aa ve ambient occlusion kapalı) çatışma yokken 50 fps,çatışma olduğunda 35 e kadar düşüyor.bu normal midir ?

Imzamdaki sistemle medium ayarlarda 60 fps ile oynuyorum cok nadir 50 fps altina dusuyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Peki hocam benim durum normal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanicismi

Peki hocam benim durum normal mi ?

User.cfg dosyasi olusturup fpsyi 80 e sabitleyebilirsin. Bu asiri dususleri bir nebze azaltiyor. Ben normalde 80-90 fps ye kadar oynayabiliyorum ama dususleri azaltmak icin 60 fps maksimum ayarlayip oyle oynuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.