Şimdi Ara

Bu Sistemle Battlefield 3 Oynanabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gökmen_

quote:

Orijinalden alıntı: burakdogrul20

quote:

Orijinalden alıntı: Gökmen_

Ekran Kartım bu; Gigabyte GT630 2GB 128Bit DDR3 16X

İşlemcim Core 2 Duo . 2,2 GHz : İşlemcim yetersiz kalır mı?

sistemi çok dengesiz kurmuşsun 2.2 ghz işlemciye 2gb ekran kartı çok fazla keşke ekranı 1gb rami 4 gb yapsaydın işlemcide 2.5 civarı oldu mu tamamdı

Sistemi kurmadım aslında, sadece benim sistemim eski olduğu için bu şekilde. İşlemcim daha güçsüz bir işlemciydi onu değiştirdim, anakartım ve işlemcim eski modellerden. Tek yeni olan ekran kartım.

Yani benim merak ettiğim şu; şu anki işlemcimin gücü yeterli olur mu? En azından oyunu kasmadan oynatıcak kadar. Çünkü istenen güç en az 2,4 ghz, ama benimki 2.2 ghz.

çok düşük değil işlemcin oynarsın ama tam performans çalışacağı için ilk 2 saat kasmaz ama sonra ısınacağı için kasabilr

• quote:

Orijinalden alıntı: mirketdestek

Bu mesaj silindi.
    Bu siteden baktım fakat zaten bildiğim sonuçları verdi. Yaptığı şey çok basit, benim sistemimle oyunun istediği sistemi karşılaştırmak.
    Yani bana pek faydası olmadı ama yinede teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökmen_ -- 21 Ocak 2014; 0:16:42 >
  • Gökmen_ kullanıcısına yanıt
    hocam son durum nedir calisiyormu diyor calismazmi ? merak ettim ne yaptin diye yukleyip denedinmi oyunu calisirsa banada haber ver merak ettim bende .)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.