Resimdeki sistemle league of legends gibi bir oyunda 60 fps alıyorum.Bana az gibi geldi. Sizce normal mi ? http://imgim.com/9860incim2418917.png
quote:Orijinalden alıntı: Kromatit görüntü ayarlarında dikey filtrelemeyi kapat 150ye kadar çıkar ama ekran titrer bu kez de Teşekkürler 250 fps yi gördü.Ekran titriyor ama dediğiniz gibi. Titrememesi için sanırım hd bir ekran ve hdmi giriş gerekiyor.
quote:Orijinalden alıntı: anko quote:Orijinalden alıntı: Kromatit görüntü ayarlarında dikey filtrelemeyi kapat 150ye kadar çıkar ama ekran titrer bu kez de Teşekkürler 250 fps yi gördü.Ekran titriyor ama dediğiniz gibi. Titrememesi için sanırım hd bir ekran ve hdmi giriş gerekiyor. her şekilde titrer ekran yenileme hızıyla ilgili bir durum
quote:Orijinalden alıntı: Kromatit quote:Orijinalden alıntı: anko quote:Orijinalden alıntı: Kromatit görüntü ayarlarında dikey filtrelemeyi kapat 150ye kadar çıkar ama ekran titrer bu kez de Teşekkürler 250 fps yi gördü.Ekran titriyor ama dediğiniz gibi. Titrememesi için sanırım hd bir ekran ve hdmi giriş gerekiyor. her şekilde titrer ekran yenileme hızıyla ilgili bir durum Anladım teşekkür ederim.