Oyunlarda fiyat / performans açısından hangisi uygundur? Eğer ki sistemlerde anakart işlemci veya ekran kartı uyumsuzluğu varsa belirtirseniz sevinirim. Aynı fiyatlarda daha performanslı sistem tavsiyelerinizi de almak isterim. Teşekkürler
- İşlemciyi FX-6300 yaparsan 100 TL düşer fiyat, FX-6350 yerine ise 50 TL fark ile FX-8320 almak daha mantıklı olur, FX-6300'e de overclock yaparsan FX-6350 hızına çıkarsın.
İntel için tavsiye ettiğiniz sistemde, gtx 770 seçersem,
MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 SATA3 USB3.0 bu anakart yeterli olur mu?
Değilse öneriniz nedir? Ekstra soğutucu vs isteyen bir O.C yapmayı düşünmüyorum. (Sistemin mümkün kıldığı olabilir.)
En azından 2 yıl daha 1080 çöz. de yüksek fps oyun oynamak istiyorum.
Hocam anakart yeterli gelir, bütçenize göre şöyle düzenleyelim, işlemciyi bir üst model yapalım, ekran kartını Nvidia istiyorsunuz onu da GTX770 yapalım, kasayı da biraz daha kaliteli seçelim, psu'yu da bir tık yükseltebiliriz.
Bir de kasa ve psu için fiyatları gözden geçirsem, 650 watt ı bu sistem için güvenlik açısından mı önerdiniz yoksa gerçekten 650 watt a ihtiyaç duyan bir sistem midir?
Güç kaynağı için gerekirse tercih ederim fakat kasa biraz pahalı geldi bana. Bu kasa için ek fan gereklimidir?
@LEON-X
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme