Şimdi Ara

Bu site güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://saglamindir.net/windows-7-ultimate-sp1-msdn-full-turkce-indir-download Buradan windows 7 64 bit yükledim ve flash bellekten format atmaya başladım ama çok yavaş yüklüyor.Sistem: intel pentium 4 işlemci ve 3gb ram. Sizce sistem kötü olduğu için mi yavaş yüklüyor yoksa sitede mi sorun var çünkü windows 7 64 bitin 3gbdan az olması bana tuhaf geldi. Not: Biliyorum korsan indirmek suç ama alacak param yok işlemcimden anlarsınız .Bu yüzden sorumu cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet802 -- 10 Temmuz 2015; 15:06:37 >

• Lütfen yardım
  • ahmet802 A kullanıcısına yanıt
    Sitenin güvenilir olması ile sistemin windowsu yavaş kurmasını çok büyük bi ilgisi yok.Siteyi tanımam ama şunu yazabilirim ki, windows üzerinde çeşitli değişiklikleri yapıp da bunu ISO dosyası halinde sunabilecek adam sayısı fazla değil, dolayısıyla o sitenin de bunu başka bir yerden alması ihtimali oldukça kuvvetli.Sistemin ağır kurulması harddiskinin hızı yada sağlığı ile daha ilgili bir durum, şayet harddiskin IDE ise veya sağlıklı değilse kurulum haliyle yavaş olacaktır.Diğer sistem parçalarını kuwetli olmadığını zaten sen yazıyorsun dolayısıyla bu normal. Ancak yinede güvenin yoksa kurulum sonrası bi antivirüs ile hem sistemini tara hemde kurulum yaptığın cd yi,sonuç seni tatmin edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Sitenin güvenilir olması ile sistemin windowsu yavaş kurmasını çok büyük bi ilgisi yok.Siteyi tanımam ama şunu yazabilirim ki, windows üzerinde çeşitli değişiklikleri yapıp da bunu ISO dosyası halinde sunabilecek adam sayısı fazla değil, dolayısıyla o sitenin de bunu başka bir yerden alması ihtimali oldukça kuvvetli.Sistemin ağır kurulması harddiskinin hızı yada sağlığı ile daha ilgili bir durum, şayet harddiskin IDE ise veya sağlıklı değilse kurulum haliyle yavaş olacaktır.Diğer sistem parçalarını kuwetli olmadığını zaten sen yazıyorsun dolayısıyla bu normal. Ancak yinede güvenin yoksa kurulum sonrası bi antivirüs ile hem sistemini tara hemde kurulum yaptığın cd yi,sonuç seni tatmin edecektir.

Bu sistemde daha önce ilk aldığımda Windows 7 vardı ve kasmiyordu.Sonra daha hızlı olması için xp yükledim.Yeni bir sistem düşündüğüm için deneme olarak Windows 7 yi bu siteden yükledim ve kastı.Ben bundan dolayı siteden supheleniyorum.Sizin bildiginiz windows 7 64 iso linki varsa atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet802 -- 10 Temmuz 2015; 16:20:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmet802 A kullanıcısına yanıt
    Hayır atamam, forum kuralları gereği atamam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.