Arkadaslar Gamebayi die bi site war. 100m 18 ytl bende almayı düşünüyorum acaba bu site GÜVENİLİR Mİ ??
ben daha önceden alışveriş yaptım sorun çıkmadı.
Bu devirde pek dolandırıcı site bulamazsın
:D güvenilir olmasına güvenilir de.. Yarın alırsın goldu ancak.. Çok yavaş çalışıyorlar cidden.. 3 gündür serverlar arası gold takasının cevabını bekliyorum adamlardan.. cevap yok yok yok:S 5-6 kere rapor ettim ama yık yok:S Sen önce bi konuş(nasıl yaparsın bilmiyorum) ne msni açık ne canlı destek hattı 2 side 24 saat kapalı:S
@kasak siteyi bilmiyorum ama bayram dolasıyla yavaş olabilir..
en kralı thepowerlevel
bayram falan yok tabi onlarda
:D thepowerlevelmi:D?? Gold fiyatları ucuz, güvenilir,hızlı ama Serverlar arası gold takasına gelince:S En kötü site diyebilirim.. Verilen goldun yaklaşık %60ını kısıp veriyor:S :D neyse bi site şöyle düzgün:D 4/4lük
quote:
Orjinalden alıntı: kasak
:D güvenilir olmasına güvenilir de.. Yarın alırsın goldu ancak.. Çok yavaş çalışıyorlar cidden.. 3 gündür serverlar arası gold takasının cevabını bekliyorum adamlardan.. cevap yok yok yok:S 5-6 kere rapor ettim ama yık yok:S Sen önce bi konuş(nasıl yaparsın bilmiyorum) ne msni açık ne canlı destek hattı 2 side 24 saat kapalı:S
bunun nedeni Bayram oldugu için sanırsam Bayramda ptt Vs. kapalı oldugu için bakmıyolardır.
teşekkür ederim arkadaslar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme