Şimdi Ara

Bu site güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce gezerken fırsatmobil.com adında bir siteyle karşılaştım.Orjinaş telefonları neredeyse bedava verdiklerini iddia ediyorlar.Site hakkında bilgisi olan var mı?Yoksa dolandırıcıların yeni bir tuzağı mı?Yetkili arkdaşlarda reklam gibi düşünmesinler lütfen.Kimse tuzağa düşsün istemem.Bir şey bilen birileri bizi yadınlatabilir diye düşünüyorum.

• hocam bende baktım 47 tlye iphone 5 satıyolar bence imkanı yok öyle birşeyin
  • ARKADAŞ BEN DÜŞTÜM O TUZAGA SAKIN DUSMEYIN BENIM 160 TL GITTI
  • Mümkünatı yok. Eğer vaktin varsa iade koşullarını falan oku. yoksa direkt s*ktired
  • arkadaşlar ben gaza geldim aldım ve suan yeni gördüm yazılanları nasıl iptal edebilirim?kupon falan diyo bu site ürün yollamıcaklar mı yani??off dolandırıldım mı ben şimdi
  • yollayacaklar. ama keşke yollamasalarmış diyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaybarsHan61

yollayacaklar. ama keşke yollamasalarmış diyeceksin

nasıl yani? yazında bilgilenelim böyle siteler hakkında bilgimiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: schlansel

arkadaşlar ben gaza geldim aldım ve suan yeni gördüm yazılanları nasıl iptal edebilirim?kupon falan diyo bu site ürün yollamıcaklar mı yani??off dolandırıldım mı ben şimdi

Hocam be oldu ürün geldimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle maketi çıkabilir gerçi bu fiyata anca renkli fotokopisini gönderirler.
    bu tarz alışverişlerde iade şansınızda yok çünkü ürünün nereden geldiği belli değil kargo geri bile gönderemiyor öyle bir adres olmadığı için. sözde firmaya ulaşamayacağınız için paranızın üstüne soğuk su içme seçeneği kaliyor sadece.
  • hocam öyle bir durumda kredi kartı ile alındıysa bankayı arayın durumu anlatan dilekçe istiyorlar ve paranız kredi kartınıza geri ödeniyor.

zamanında vipdukkan.com diye bir siteden alışveriş yapmıştım. ürün son teslim tarihi geçti elime ulaşmadı. müşteri hizmetlerini arıyorum hatta belkletip tam sıra bana gelince hattan atıyor. 2 hafta kimseye ulaşamadım. hemen bankayı aradım dedim durum böyleyken böyle, bir numara verip durumu açıklayan bir dilekçe fakslamamı istediler. faksı çektim nasıl yaptılarsa bir hafta sonra para kartıma geri yattı. bu sitelerden alışveriş yapanlar teslim almayıp iade etsinler doğrudan. sonra bir hafta beklesinler para karta geri yatmazsa benim yaptığımı yapsınlar banka halleder :))
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    40-50 tl'ye satanlarda iade zor bence çünkü kargo kutusunda yazan adresê iade atmeye kalktığınız anda öyle bir adresin olmadığını öğreniyorsunuz kargodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

quote:

Orijinalden alıntı: BaybarsHan61

yollayacaklar. ama keşke yollamasalarmış diyeceksin

nasıl yani? yazında bilgilenelim böyle siteler hakkında bilgimiz olsun

Hocam şu şekilde. Ben bir ürün yaptım ve bunun maliyeti 1000 lira. ve ben bu ürünü 1001 liraya satıyorum. sen benden bu ürünü komisyonlu olarak alsan da ben maliyetinden daha aza satamam. ki şöyle de bi durum var serbest piyasa ekonomisine göre malın max-min değerleri belirlidir. örn bi arkadaş ps4 sipariş etmiş fotokopisi gelmiş. yada mesela çevremden örnek vermek gerekirse teyzem sipariş etmiş telefon ve boktan bi arayüzü olan kıytırık bi çin malı telefon gelmiş. bu tip şeyler. sonu hüsranla biter. gelmese daha iyiydi en azından elimde patlamazdı dersin. bide hayal kırıklığı yaşamazsın. ne kadar doğru bilmiyorum ama n11 amazon istanbul bilişim gibi siteler güvenilir gibi duruyo. yani ucuza alıcam derken parayı çöpe atmak da var. bi örnek daha vermek gerekirse adam sana diyorki android telefon xxx lira adam android diyo ama sana demiyor ki android 4.0 reklamcılık taktiği bir nevi. DEVLETİN EL ATMASI LAZIM

• haklısınız mantığı da az çok tahmin etmiştim ama geri gönderecek bir adresin olmaması işi bozuyor. ayrıca kredi kartları dolandırıcılığa karşı banka sorumluluğunda eğer kredi kartı ile alışveriş yapan varsa müşteri hizmetlerini aramakla bir şey kaybetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

hocam öyle bir durumda kredi kartı ile alındıysa bankayı arayın durumu anlatan dilekçe istiyorlar ve paranız kredi kartınıza geri ödeniyor.

zamanında vipdukkan.com diye bir siteden alışveriş yapmıştım. ürün son teslim tarihi geçti elime ulaşmadı. müşteri hizmetlerini arıyorum hatta belkletip tam sıra bana gelince hattan atıyor. 2 hafta kimseye ulaşamadım. hemen bankayı aradım dedim durum böyleyken böyle, bir numara verip durumu açıklayan bir dilekçe fakslamamı istediler. faksı çektim nasıl yaptılarsa bir hafta sonra para kartıma geri yattı. bu sitelerden alışveriş yapanlar teslim almayıp iade etsinler doğrudan. sonra bir hafta beklesinler para karta geri yatmazsa benim yaptığımı yapsınlar banka halleder :))

ne olur yardım edin öğrenciyim ve salaklığıma denk geldi ne yaparım naıl halledebilirim ben bu durumu

• genç yapacak bir şey yok, o siteyi savcılığa şikayet et ve bekle
  • Şikayet et :D Bedava olmadıgı sürecede sipariş verme :D umut
  • geçmiş olsun, keşke bilinen bi mağazadan alsaydın
  • Arkadaşlar,
    Bir arkadaşım televizyondaki dandik kanallarda satılan bir telefonu bu şekilde almış.Telefon bozuk çıktı.Garantiye gönderdik bir daha da muhatap bulamadık.Firma ismi, şahıs ismi adre ve telefonları ile önce hakem heyetine oradan da savcılığa başvurduk.Her şey belli olmasına rağmen kimse bir şey yapmadı.Savcılıkta boş çıktı anlayacağınız üzere.Terör suçundan aranan biri olsa hemen bulurlar ama böyle dolandırıcılara kimse bir şey yapmıyor.Hem telefon parası gitti hem de yasal işlemler için harcadığı paralar.Öylece kalakaldı arkadaş.Ama iyi bir ders almış oldu malesef.Bir de önerim ucuz diye çakma telefonlardan telefon bayisi arkadaşınız da olsa uzak durmanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.