Şimdi Ara

Bu site iphone 7plus almak için iyi mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone 7 plus almayı düşünüyorum fakat fiyatı bu aralar biraz artmış 3800 civarlarındaydı 3950 falan olmuş.Cepdunyan diye bir site var burada 3835 lira uygun fiyatı var sizce alınır mı bu siteden,güvenli midir daha önceden alışveriş yapan var mı? veya bu fiyatlarda daha uygun bir site bilen var mı?
    Teşekkürler.

• Bilindik sitelerden şaşmayın 100-200 az vericeğim diye vericeğiniz 4bin liradan olmayın sorun oluşunca karşınızda muhatattab alabileceğiniz bir şirket olsun derin.
  • Daha uygun fiyat ariyosan bence eylül ayini bekle en azindan fiyatlar düşecek sende rahat edersin az daha dişini sıkabilirsin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladımçok teşekkürler arkadaşlar.Cepdunyandan vazgeçtim.Bilindik yorum olan yerlerden alacağım alırsam.Telefona şimdi ihtiyacım var o yüzden bu aralar almalıyım.Başka tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmutsu -- 24 Temmuz 2017; 20:16:51 >
  • yapmutsu Y kullanıcısına yanıt
    N11-gittigidiyor-hepsiburada-pupa ve apple'ın kendisi hariç başak abidik kubidik.com sitelerden alışveriş yapmayın. N11 ve gg olayına gelirsek satıcıların yüzdesine bakın. Satış miktarlarına bakın yüzde 98 ve altı oran olanlardan alışveriş yapmayın. Hepsiburada da ise satıcıda katti suretle hepsiburada'nın kendisi olsun başka satıcılarda vardır bunlara dikkat edin. Ve cihazlar apple türkiye garantili olsun paralel falan fistana hiç bulaşmayın.
    hani 200 300 500 1000 lirayı riske etmek başka 4000 lira parayı riske etmek başkadır. yapmayın derim ince eleyin sık dokuyun.
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-290076189

Bu satıcı nasıl sizce? Biraz baktım iyi güvenilir gibi sizinde yorumunuzuda almak isterim.

• http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8S
    Silver modeli 3900 bandında paranızın kıymetini bilin derim 4bin lira civarı bir para veriyorsanız 100 200 liranın derdinde olmayın riske girmeyin derim.
    Satıcının yorumları fena değil ama insanlara geç yollama, yada hiç yollamama durumu oluyormuş. Önceden satın almadan vs. teyit ettirin satıcıya mesaj atın sorun.
  • dogukangs10 D kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş ancak satıcı Hepsiburada değil. Bunun baya mağduru var çünkü paketi açılmış malı böyle satıcılar sana yolluyor hepsiburada da ben aracıyım deyip işin içinden çekiliyor e paran gitti. Satıcısı hepsiburada olmayanlara pek bulaşmayın derim.
  • Bu satıcıdan alanlara baktım iphone 7plus'ı,çoğu memnun gibi ama satıcının elinde olmadığı için bazen tedarik sıkıntısı yaşıyormuş,renk bitti deyip başka renk olup olmayacağını soruyormuş.hepsiburada da 1-2 ay önce 3779TL idi keşke o zaman alsaydım satıcısıda hb'ydi.Neyse yapacak bir şey yok ama sanırım sorun çıkmaz bu satıcıdan,uygun fiyatıda.Olacak tek sorun satıcının tedarik elinde olmama sıkıntısı.Bu konularda bilgilisiniz,siz hangi telefonu kullanıyorsunuz?
    o zaman bir sorun olmaz ama gene de satıcıya almadan öncesi sorun öğrenin. ben çok sık telefon değiştiriyorum, bir 6s plus 6s s7 s8 şuaralar da huawei p9 lite kullanıyorum.
  • Apple cihaza bu kadar fazla para veriyorsunuz, başka yerlerden almaya nasıl cesaret ediyorsunuz ben anlayamıyorum. Apple Store'dan başka bir yere başvurmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Satıcıya sordum elinde olup olmadığına,cevap bekliyorum.Kullandığınız telefonlar arasında en çok hangisinden memnun kaldınız?
  • Maalesef zengin değilim,4500Tlye alamam.Çoğu kişinin aldığı güvenilir yerlerden telefon alınır,örneğin hepsiburada gibi.Teknosada bile 3999TL ki teknosa pahalı ürün satan bir yerdir.Sonuçta Appledan da alsan Hepsiburada yada teknosadan da alsan ikiside 2yıl apple garantili.Zaten cihaz 3800TL'den satışa çıktı.Dolarla 4500'e ulaştı,bir daha da inmedi.Bu da büyük ihtimal o fiyattan alınan ürünler,o yüzden uygun.Yada Apple toplu alımda indirim yapıyor.Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmutsu -- 25 Temmuz 2017; 22:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapmutsu

Maalesef zengin değilim,4500Tlye alamam.Çoğu kişinin aldığı güvenilir yerlerden telefon alınır,örneğin hepsiburada gibi.Teknosada bile 3999TL ki teknosa pahalı ürün satan bir yerdir.Sonuçta Appledan da alsan Hepsiburada yada teknosadan da alsan ikiside 2yıl apple garantili.Zaten cihaz 3800TL'den satışa çıktı.Dolarla 4500'e ulaştı,bir daha da inmedi.Bu da büyük ihtimal o fiyattan alınan ürünler,o yüzden uygun.Yada Apple toplu alımda indirim yapıyor.Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

4500'e alamıyorsanız 3800'e de almamanızı tavsiye ederim. Bu telefon Türkiye fiyatını hak etmiyor şu an boşa çok para vermiş olursunuz. Yine de siz bilirsiniz. :) Bir de yakın zamanda yeni modeli çıkacak ve eskiler ucuzlayacak yüksek ihtimal, bekleme şansınız varsa 2 ay daha bekleyin.

Memnuniyet sıralaması yapayım. Ama tabi bütçe hariç.

6s
    6s plus
    S7
    p9 lite 2017
    S8

neden S8 en sonda diye soracak olursanız, ekran harika cisim olarak cihaz güzel, allahı var hoş. Bence güzel yani , neyse parmak izi okuyucusu bela bu akdar salakça yerde olamaz kameraya basıp basıp durdum. iris taramasıda saçma telefonu dümdüz yüzüme tutacağımda açacak falan eski tip şifre girmeli takılıyordum. Sene 2017 de 6 7 sene önceki gibi takılıyorduk.
    Ekran güzel dediğim gibi ama menüde internette gezerken vs. güzel, oyun uygulamalar o ekrana uyumsuz youtube bile uyumsuzdu büyütüp gösteriyordu böyle videolar zoom yapılmış gibiydi. Oyunlar uygulamalar ona yama çıkartmamışlardı ama şuan endir bilmiyorum uygulamada o ekran çok kötüydü. Çünkü o ekrana uygun içerik yok gibi birşey. Android çünkü bazıları kızacak ama hiçbirisinin sözü geçmiyor, içlerinde hepsinin kallavi ağır abi donanım var ama ötesi yok. Tasarımları var ötesi gene yok. Kullanılabilirlikte uygulamada vs. iphone bariz önde. Herşey ona uygun telefona has kullanılabilirlik vs. vs.

• bende superfm de duydum reklamlarını.sipariş verme imkanım olmadı ama fiyat konusunda baya iddalılar.
  • dogukangs10 D kullanıcısına yanıt
    bilindik site değil.göre göre almak en güzeli.vatan bilgisayardansipariş geçtim bilindik site ya 9 günde teslim oldu .2 günü hafta sonuna çıktım 7 günden ürün teslim edilmez mi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.