imzamdaki sistemle çoğu oyunda minimum için yeterli ama recommended için yeterli değil sonucu çıkıyor.
Orayı takma ben 2 ram g41 ekran kartı e6700 işlemci ile baktım csgo oynayamazsın diyor ben 25 fps oynuyorum. Yani kendin yorumla o siteyi takma o sistemle nasıl min-med oynarsın ultrada 60 fps alırsın çoğu oyunda
quote:
Orijinalden alıntı: MstfAlkan
Orayı takma ben 2 ram g41 ekran kartı e6700 işlemci ile baktım csgo oynayamazsın diyor ben 25 fps oynuyorum. Yani kendin yorumla o siteyi takma o sistemle nasıl min-med oynarsın ultrada 60 fps alırsın çoğu oyunda
imzamdaki sistemle çoğu oyunda minimum için yeterli ama recommended için yeterli değil sonucu çıkıyor.
Bana recomemded yeterli değil diyor ama Ultrada herşey açıkken falan açamazda.Zaten şu andaki piyasadaki tüm oyunlar highda açabiliyorum napayım ultrayı :)
Hocam işletim sistemi olarak 8.1 öneriyo olsalar ve sende 8 olsa recommended olayını geçemiyosun. Hangi donanımın recommended'ı geçip geçmediğine tek tek bakabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme