Şimdi Ara

bu site nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu site benim pc ye bulastı yok edemiyorum toolbar acıyor hep reklamda acıyor beraberinde..ne yapmam lazım bundan kurtulmak için..kaldırmak için kullandığım programları yazıyorum baska ve sağlam bir öneriis olan varsa bekliyorum arkadaslar..

Ad-aware se personal
    spyware doctor
    microsoft antispyware
    anti-virüs%trojan advanced

• spyboot search n destroy u dene yukle gunbcelle ve arat kesin sonuc alirsin yani ben cok memnununm
  • bilmiyorum
  • quote:

Orijinalinden alıntı: DjiNN

spyboot search n destroy u dene yukle gunbcelle ve arat kesin sonuc alirsin yani ben cok memnununm

deneyelim arkadasım...
  • sana kesin çözüm olarak "Hijack This 1.99.1" programini öneriyorum... toolbar kaldirmada uzerine yok... programiwww.slaytgalerisi.com adresinden indirebilirsin... ama uyelik istiyor haberin olsun.. forumlardan tam sürüm programlarda bulabilirsin.. kolay gelsin...
  • hijacker uğramış senin pcye anlaşılan bunun için grnddevil in dediği programı kurmalısın
  • quote:

Orijinalinden alıntı: granddevil

sana kesin çözüm olarak "Hijack This 1.99.1" programini öneriyorum... toolbar kaldirmada uzerine yok... programiwww.slaytgalerisi.com adresinden indirebilirsin... ama uyelik istiyor haberin olsun.. forumlardan tam sürüm programlarda bulabilirsin.. kolay gelsin...

bunu denedim arkadasım galiba işe yaradı..şimdilik bi sorun yok giib..olmayacağının da garantiis yok..tşk ederim ilginiz için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Websitesi Güvenilir Mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasalrın önerdikleri ile de yok edemedim bu pis seyleri varsa baska öneriniz bekliyorum..yoksa en son care format galiba hiç istemesemde...sık kullanılanlara bile klasör eklemiş bu sorun...tam sorun cözüldü sanıyorum bir daha cıkıyorlar mantar gibi..
  • o çok gıcık bir şey, kurtulamıyorsun, format at gitsin
  • yok yaw formata gerek yok
    granddevil arkadaşın yöntem bu işi çözüyor merak etme sen
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ado1973

yok yaw formata gerek yok
    granddevil arkadaşın yöntem bu işi çözüyor merak etme sen

denedim ama çözmedi arkadasım..
  • abi o zaman ya bitdeffender yada fprot ile yaparsın bu işi
  • tüm update leri yaptınmı hocam
  • quote:

Orijinalinden alıntı: selenvirus

arkadaşım yasal bir eklenti ise yani kurduğun bir programla geldiyse ekle kaldırda vardır oradan kaldır yasal değilse.
    internet seçeneklerine gel programlar sekmesi altta eklentilere tıkla oradan seç devre dışı bırak.
    hijack this bu sorunu halleder hijack thisle tarattıktan sonra dökümün içinden 03 numaralı olan loglara bak ie radyo diye tool barı silme onun dışında 03 numaralı olanlar varsa ve sen onları kendin atamadıysan o halde onların karşısındaki kutuya tik koy ve checked de o halleder.

bakalım bir de bunu deneyelim arkadasımm..
  • ad aware yada spyware ile temizlediğinde bilgisayarı tekrar başlattığında kendisini otomatik active edecektir. Bu nedenle registery ayarlarına girerek kendin web2search ile ilgili dosyaları silmen gerekiyor. ben böyle temizliyorum..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Pocai

ad aware yada spyware ile temizlediğinde bilgisayarı tekrar başlattığında kendisini otomatik active edecektir. Bu nedenle registery ayarlarına girerek kendin web2search ile ilgili dosyaları silmen gerekiyor. ben böyle temizliyorum..

tşk ederim ama ben anlamam nerelere gireceğimi de söylersen sevinirim..sık kullanılanlardan da kaldıramıyom..klasöre giriyorum içinde gözükmüyor..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: selenvirus

hijack halledemediyse adware vs hayatta silemez benden söylemesi.

bana da öyle geliyor vallaa..format atmanın yolları gözüküyor bana...yinede biraz beklemek lazımmm
  • sorunu ancak regitery den cozebilirsin google web2search diye arat mutlaka registeryden nasıl silineceğini anlatan biyer bulursun kolay gele
  • başlat>çalıştır>regedit yaz. Orada web2search diye arat. ancak web2search kendisini exe dosyası altında gösterebilir. bu nedenle öncelikle ad-aware yada benzeri bir proglamla arat. web2search ile ilgili bulduğu dosya adını registry den arat ve sil. bu kadar basit.. bunula ilgili başka bir topic daha vardı zaten .arama bölümünde arat çıkar..
    orada da anlatmıştım nasıl yuapılacağını.
    kolay gelsin
  • yok arkadas ben bunları yok edemiyorum..alın size görüntüleri explorer ı tıkladığımda resim 1 deki gibi toolbar cıkıyor..resim 2 de de toolbarın özellikleri..umarım daha iyi anlatmısımdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sociolog -- 10 Ağustos 2005, 19:10:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.