Hocam değil başka birşey avukat olmayanların isimleride var. Ne iş çözemedim. Bi hukukçu arkadaşdan yardım bekliyorum.:(
Stajyer Arayanlar Çalışma Arkadaşı Arayan Avukatlar Çalışma Ortamı Arayan Avukatlar Staj Yeri Arayanlar Kiralık, Satılık Büro İlanları
yani baronun reklam panosu
quote:
Orjinalden alıntı: DeXtrin
Stajyer Arayanlar Çalışma Arkadaşı Arayan Avukatlar Çalışma Ortamı Arayan Avukatlar Staj Yeri Arayanlar Kiralık, Satılık Büro İlanları
yani baronun reklam panosu
Cevabın içi teşekkürler. Bir sorum daha olacak buraya sadece avukatlarmı mesaj yazabiliyor? Yoksa bende yazabilir miyim?
Senin tam olarak verdigin link "Yardımcı Eleman İlanları" başlıgı altında bunlar da kimdir dersen genelde avukat bürolarında icra takip işleri için kullanılan hukukla ilgisi olmayan adamlardır. Bu anlamda sende ilan verebilirsin tabiki..
quote:
Orjinalden alıntı: DeXtrin
Senin tam olarak verdigin link "Yardımcı Eleman İlanları" başlıgı altında bunlar da kimdir dersen genelde avukat bürolarında icra takip işleri için kullanılan hukukla ilgisi olmayan adamlardır. Bu anlamda sende ilan verebilirsin tabiki..
Teşekkürler. ALLAH razı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme