Şimdi Ara

BU SİTEME KAÇ WATT LIK PSU GEREKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ANAKART MSI 6728 865 PE NEO2 478 PİN
    REM 512*2 1024 MB DDR 400
    HARTDİSK 20GB 5200RPM VE 40GB 7200 RPM 2 ADET HARTDİSK
    EKRAN KARTI FX 5200 SERİSİ 128MBT
    ETERNET KARTI CNET PRO 2000
    SES KARTI CREATİVE SOUND BLASTER LİVE VALUE 4+1 VE REALTEK ON BORD 5+1 SES KARTI
    CDROM ASUS MARKA 52X CDROM VE VE DVD WRİTE
    USP PCI KARTI SONRADAN İLAVE 4 ADET TOPLAM KASADA 8 USP 2,0 GİRİŞİ
    FAN AYRİYETTEN 2 ADET SOĞUTUCU 12VOLT FAN

ŞU AN ELİMDEKİ ĞÜÇ KAYNAGI 230WATT LIK BU SİSTEME BÜYÜK İHTİMAL YETERLİ GELMİCEK AMA ŞİMDİ KAÇ WATTLIK BİR ĞÜÇ KAYNAĞI ALMAK KONUSUNDA KARARSIZIM 400W KARAR KILDIM AMA YETERLİ OLURMU BİLİMİCEM YARDIMCI OLURASANIZ OLDUKÇA SEVİNİRİM UZMAN GÖRÜŞLERİNE İHTİYACIM VAR

BİR ELİN NESİ VAR 2 ELİN SESİ VAR DEMİŞLER

• en çok elektrik çekenlerden biri ekran kartıdır ( yeni nesiller) senin ekran kartının güç girişi bile yoktur heralde, o kartı görmedim daha önce, o yüzden gerçek 400W yeter sana, ama alıcaksan uygun fiyatı olan FSP bs2 500W derim 135 ytl....
  • EKRAN KARTIM GEOFERS 128MB FX 5200 EVET BİRAZ ESKİ AMA BAYA İŞ ĞÖRÜYOR ŞİMDİYE KADAR OYUNLARDA SORUN ÇIKARMADI BANA
  • 400 W hayli hayli işini görür...
  • ARKADAŞLAR İMZAMDAKİ SİSTEMDE FRİSBY 550 WAT PSU VAR SORUN YAŞIYORUM ÖNERİNİZ VARMI
  • 300 watt paşa paşa götürür...
  • FRİSBY PSU üstündeki gücü asla vermez, feel kasanın içinden çıkan gibi sahtedir,
    en uygun PSU FSP Blu.st.2 500W tır 135 ytl , o fiyat alınabilecek gerçek değerler veren sorunsuz vi PSU durrrrrrrrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ondan daha fazla güç çeken sistemimi (üstelik %20 overclock'lu) 2 senedir 300Watt'lık Aopen psu ile sorunsuz götürüyorum.
    Neye dayanarak 400,500 watt diyorlar bilmiyorum ama yazık etme parana.
  • 1- bilg. teknolojisi hızla değişmesine rağmen ileride çift çekirdeğe, ve iyi bir ekran kartına ister istemez geçileceğinden psu yetse bile 12v amper değerleri açısından da FSP 500w 135 ytl lik fiyatıyla f/p olarak en iyilerden biridir, değişen sistemde değişmeyen yada en son değişen şey PSU dur

2- sisteminiz 300w gerektiriyorsa performans ve güvenli kullanım açısından 400W alınmalıdır, sistem PSU nun % 70 i kadar güç ihtiyacı olursa çok daha uzun ömürlü ve performanslı olur

3- bu saatten sonra 300w psu lara para vermek aynı kasayla 5 sene daha gidilecekse olurki , 300w psu larıda 30 ytl ye falan satmıyorlar,

4- PSU da her şey asla W gücü değildir, sessizliğin yanında 500W ve üstü psu larda güvenlikte çok iyidir, psu nun güvenliği sistemin güvenliğidir,

ayrıca ilk yazımda 400W ın rahatça çalıştıracağını ( bu mantıkla sistemin 300w civarı olacağı) ama almışken fsp 500w alırsa ileriyi düşünerek çok daha iyi olacağını söyledim

adamın arabaya ihtiyacı varsa bu devirde en düşük şahine binilir , anadola değil, sonuçta oda araba ayağını yerden kesermi keser, ama genede tercih meselesidir, ama burada verilen bilgiler yardım amaçlı kişilerin kendi tecrübeleridir, hııı bunlar hatalı olmazmı olurrr, ama neyde dayanarak söylüyorlar gibi sanki psu fabrikamız varmış tavırları hoş değil...

katil24 arkadaşım eğer fikrin anadola binmekse, benim feel kasamı aldığımda içinde 550W psu vardı, hiç yoktan 250w verir heralde istersen sana ücretsiz gönderebilirim ama günün birinde patlarsa karışmam ... PM at bana..

çokmu alınganlık yaptım.. neyse saat geç olur okadar..dimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 24 Ekim 2007; 1:06:14 >

• yorular için teşekkürler arkadaşlar birhayli birlği sahibi oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.