Şimdi Ara

BU SİTEYİ HACKLERMİSİNİZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TAMAM BELKİ HAKLISINIZ AMA GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR OLAY OLDU ARAMIZDA YİNEDE ADRESİ ALIYORUM BURDAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barışhayranı -- 13 Ocak 2006 23:52:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: barışhayranı

ARKADAŞLAR YA ARANIZDA HACK OLAYLARI BİLENLERE SESLENİYORUM BU KİŞİYLE ARAMDA CİDDİ BİR MESELE OLDU VE İDDAYA GİRDİK.BENDE SİTENİ HACKLİYECEM DEDİM AMA YAPAMADIM.HACK OLAYLARINI BİLEN ARKADAŞLAR VARSA BİR EL ATSINLAR LÜTFEN!!!
    http://spaces.msn.com/members/batuhanizgi/Blog/cns!1pQ4l5kJyXpwwmgEWJV7aQVg!142.entry?owner=1

bu forumda böyle şeyler için yardım alamazsın yalnış yere gelmişsin

• oldu canım sende gel odamı topla ne zannediyorsun sen burayı.donanımhaber bildiğin ucuz forumlardan değil 2 mesajlı er!
    hadi canım başka foruma

quote:

Orjinalden alıntı: barışhayranı

ARKADAŞLAR YA ARANIZDA HACK OLAYLARI BİLENLERE SESLENİYORUM BU KİŞİYLE ARAMDA CİDDİ BİR MESELE OLDU VE İDDAYA GİRDİK.BENDE SİTENİ HACKLİYECEM DEDİM AMA YAPAMADIM.HACK OLAYLARINI BİLEN ARKADAŞLAR VARSA BİR EL ATSINLAR LÜTFEN!!!
    http://spaces.msn.com/members/batuhanizgi/Blog/cns!1pQ4l5kJyXpwwmgEWJV7aQVg!142.entry?owner=1

• inşallah o seninkini hacklerde kalırsın ortadaişim gücüm yok site hackleyecem oldu yanınada orta şekerli kahvede ister misin??? ayrıca hurraboy sinirinden yazmış olabilirsin ama burda rütbe önemli değil yani bende yüzbaşıyım ne olmuş
  • adamın nicki barışhayranı istediğine ve istediği yere bak

hiç yakıştı mı sayın barış hayranı
  • hayıııııııııııııııııııır beni yalnış anladın! bende orda rütbesine değil mesaj sayısına dikkat çektim. yani forumumuzla ilgilenmiyor sadece bizi kullanmak için üye olmuş işini bitirdiğinde toz olacak.
    ,

ayrıca yalnış anlaşılmadan dolayı özür dilerim
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

inşallah o seninkini hacklerde kalırsın ortadaişim gücüm yok site hackleyecem oldu yanınada orta şekerli kahvede ister misin??? ayrıca hurraboy sinirinden yazmış olabilirsin ama burda rütbe önemli değil yani bende yüzbaşıyım ne olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: hurraboy

hayıııııııııııııııııııır beni yalnış anladın! bende orda rütbesine değil mesaj sayısına dikkat çektim. yani forumumuzla ilgilenmiyor sadece bizi kullanmak için üye olmuş işini bitirdiğinde toz olacak.
    ,

ayrıca yalnış anlaşılmadan dolayı özür dilerim
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

inşallah o seninkini hacklerde kalırsın ortadaişim gücüm yok site hackleyecem oldu yanınada orta şekerli kahvede ister misin??? ayrıca hurraboy sinirinden yazmış olabilirsin ama burda rütbe önemli değil yani bende yüzbaşıyım ne olmuş

kardeş adamın konu dışında bi kaç mesajı var onun için dedim benesas özür dilemesi gereken benim çünkü ben yanlış anlamışım pardonama dediklerine aynen katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENDE BARIŞ MANÇO HAYRANIYIM SANA YAKIŞTIRAMADIM ARKADAŞIM ÇOK SİNİRLENMİŞ OLABİLİRSİN.GEÇEN GÜNDE BİR ARKADAŞ KIZ ARKADAŞININ TELEFONUNU VERMİŞ ARAYIN RAHATSIZ EDİN DİYORDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.