Şimdi Ara

Bu sivilceler nası geçer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Fitness da ek besin olarak Protein kullanıyorum ve bende sivilce yapıyor. Sürekli sırtımda,ensemde,anlımda ve ağzımın kenarında tek tek sivilce çıkıyor bıktım artık hatta şu an alnımın tam ortasında kırmızı bir şişlik var, ama proteini kullanmayı da bırakmak istemiyorum, ne olacak bilmiyorum

Bende duydum o muhabbetide pek alaka kuramadım.Sivilcenin karaciğer ile ilgisi var diyorlar.Karaciğer enzimlerini falan mı bozuyor acaba.Yoksa fazla proteinden birşey olmaması lazım.Ha akşam 200 gram et yemişiz ha onu içmişiz

Fitness da önemli olan, beslenme programında sadece iki çeşit yağ'ın yani Zeytin yağı ve Balık yağı(hapı) alınması önemlidir. Ayrıca birçok yerde bu yağların cilt sağlığında da çok önemli olduğunu duydum. Buna dikkat etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımı Kaldırdım

quote:

quote:

Fitness da ek besin olarak Protein kullanıyorum ve bende sivilce yapıyor. Sürekli sırtımda,ensemde,anlımda ve ağzımın kenarında tek tek sivilce çıkıyor bıktım artık hatta şu an alnımın tam ortasında kırmızı bir şişlik var, ama proteini kullanmayı da bırakmak istemiyorum, ne olacak bilmiyorum

Bende duydum o muhabbetide pek alaka kuramadım.Sivilcenin karaciğer ile ilgisi var diyorlar.Karaciğer enzimlerini falan mı bozuyor acaba.Yoksa fazla proteinden birşey olmaması lazım.Ha akşam 200 gram et yemişiz ha onu içmişiz

Fitness da önemli olan, beslenme programında sadece iki çeşit yağ'ın yani Zeytin yağı ve Balık yağı(hapı) alınması önemlidir. Ayrıca birçok yerde bu yağların cilt sağlığında da çok önemli olduğunu duydum. Buna dikkat etmek lazım.

Doğrudur fakat sivilceyle alakası ne peki protein tozunun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımı Kaldırdım

quote:

quote:

Doğrudur fakat sivilceyle alakası ne peki protein tozunun?

O konuda kesin bir bilgim yok malesef. Ben yalnızca fitness le uğraşan birinin bu yağlarada dikkat etmesi gerekir diye söylemiştim. Sonucta normal bir insan gibi yemiyoruz

• arkadasim sakin ola her yolu denemeden roaccutane ye baslama!!! ben baslayali 35 gun oldu hala devam ediyorum cok fena artirdi sivilcelerimi ve yan etkileri cidden cok kotu !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman. Benim bu 5. sene hala tam geçmedi az bişey izleri kaldı ama en iyi ilaç zaman.
  • Yagli yeme yuzunu temiz tut sik sik yika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknetrent kullanıyorum ağzını burnunu kırdığımın doktoru lipo yağlı krem vermiş özür diledi bide ya çok pardon hydro su bazlı vericektim yanına dedi hergün yağ bazlı krem sürmüşüm suratım mafoldu

şimdide 20mg yazdı sabah akşam 4. aya giricem sivilce arttı sonra vay efendim bu ülke neden gelişmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

arkadasim sakin ola her yolu denemeden roaccutane ye baslama!!! ben baslayali 35 gun oldu hala devam ediyorum cok fena artirdi sivilcelerimi ve yan etkileri cidden cok kotu !!!

Sivilceleri arttırması normal prospektüsdede yazar zaten ilk 2-3 hafta sivilcelerde artış olabilir diye.MEvcut çıkacak sivilceleri çıkartıyor.

Yan etkileri çok fazla diyede kullanıcak kişileri korkutmayalım.Evet oldukça fazla oluşabilecek yan etkisi var fakat illa sende olucak iye birşey yok.Bende sadece dudak ve burunda kuruma yapmıştı mesela.Bir arkadaşımdada biraz yorgunluk yapıyordu.Tabiki kalp çarpıntısı eklem ağrısı göğüste sıkışma karaciğer fonksiyonlarının bozulması gibi daha önemli yan etkileride var fakat bunların olma olasılığı çok düşük.Aspirini bile okusanız bir sürü yan etki yazar.

Roaccutane yüksek miktarda a vitamini içeren bir ilaç.Yani vücütta hali hazırda olan bir maddeyi daha yüksek miktarda almış oluyorsun.Öyle zehir falan değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 9 Ekim 2012; 1:25:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazarın Olsun Ellerim

Harbi Kötü Gözüküyo Sebamed Olabilir Bilgisi Olan Arkadaşlar Konuya Bekleniyor

Kesinlikle katılıyorum dostum biraz yağlı yemeyi kes kesinlikle patlatma patlamaya kalkarsanda iltihap çıktıntan sonra kanı çıkarma ve sebamedle düzenli olarak yıka en fazla 5 güne mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voica Factor

quote:

Orijinalden alıntı: Yazarın Olsun Ellerim

Harbi Kötü Gözüküyo Sebamed Olabilir Bilgisi Olan Arkadaşlar Konuya Bekleniyor

Kesinlikle katılıyorum dostum biraz yağlı yemeyi kes kesinlikle patlatma patlamaya kalkarsanda iltihap çıktıntan sonra kanı çıkarma ve sebamedle düzenli olarak yıka en fazla 5 güne mis

hocam bende de var sivilce kullanıyorum sebamed fakat hala aynı acaba ben mi yanlış kullanıyorum nasıl olacak ?

• Bendede Aynı Sorun Var 17 Yaşına Geldinmi Düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.