Şimdi Ara

Bu sivilceler nası geçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu sivilceler nası geçicek saçlar uzunken heralde faullerden oldu hep ne yapıcam çok kötü görünüyor beyler

edit: sürekli olarak besin tam net bir şey diyemesemde çok kola tüketiyorum.imex merhem daha önceden kullanıyordum bugun tekrar kullanmaya başladım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we dont need no education -- 8 Ekim 2012; 23:34:26 >

• Harbi Kötü Gözüküyo Sebamed Olabilir Bilgisi Olan Arkadaşlar Konuya Bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC34B32AA

Harbi Kötü Gözüküyo Sebamed Olabilir Bilgisi Olan Arkadaşlar Konuya Bekleniyor
    cavuşu az tokatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

cavuşu az tokatla

Alıntıları Göster
    onla alakası var mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

onla alakası var mı ki

Alıntıları Göster
    Yok onla alakası yalan yanlış bilgi vermeyin.
  • quote:

oncelikle fazla kafana takma zamanla gecr inş imex merhem veya sebamed fln kullan.
  • quote:

Şu videolara bir bak:http://www.youtube.com/results?search_query=roaccutane+diary&oq=roaccutane+diary&gs_l=youtube.3..0.3179.7081.0.7349.18.14.1.3.4.1.744.2761.6j2j4j1j6-1.14.0...0.0...1ac.1.xP8VavZxQas

Roaccutane diye bir ilaç kullanıyorlar. Ben denemedim ama deneyenler memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri169

Şu videolara bir bak:http://www.youtube.com/results?search_query=roaccutane+diary&oq=roaccutane+diary&gs_l=youtube.3..0.3179.7081.0.7349.18.14.1.3.4.1.744.2761.6j2j4j1j6-1.14.0...0.0...1ac.1.xP8VavZxQas

abi bilip bilmeden ilac ismi soylemeyin o ilac cok agır sivilceler icin yüzün bir kısmında sivilce var diye o ilac kullanılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

quote:

Orijinalden alıntı: cagri169

abi bilip bilmeden ilac ismi soylemeyin o ilac cok agır sivilceler icin yüzün bir kısmında sivilce var diye o ilac kullanılmaz

Alıntıları Göster
    Yediğin şeylere dikkat et sürekli yediğin bir şey var mı?

• cavus orgeneral statusune atlamis
  • bende sivilceler için roaccutane ayarında acnegen isimli bir ilaç kullanıyorum eğer başka ilaçlarla geçmezse en son buna başvur yan etkileri çok fazla çünkü internetten bakabilirsin
  • hayatimda ilk kez boyle sivilce goruyom bune la boyledoktora git burdan ne yardim istiyon bwnim bildigim cilt doktoru yok burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa143

bende sivilceler için roaccutane ayarında acnegen isimli bir ilaç kullanıyorum eğer başka ilaçlarla geçmezse en son buna başvur yan etkileri çok fazla çünkü internetten bakabilirsin

Sivilceli sivilcesiz girişirim ben buna

• ya su cok biliyomus gibi kendi bile kullanmadigi ilaclari onerenlere sinir oluyorum sakin dinleme onlari doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: noctis in dies

Sivilceli sivilcesiz girişirim ben buna

Alıntıları Göster
    İlk adım olarak yüzünü iyi temizle. En önemlisi bu. Roacctune'a hemen başlama çok ağır bir ilaçtır. Bence ilk olarak yüzünü temizleyecek bir sabun al. Sebamed ya da imex olabilir. Sebamed iyi gibi. Imex kullanmadım.ğer 1-2 hafta içinde toparlanır büyük ihtimalle. Tabi bunların hepsinden önce doktora git.Onun vereceği ilaçla birlikte kullan. Zaten daha ilk baştan roacctune vermez. Orayı dıştan kurutan şeyler verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

İlk adım olarak yüzünü iyi temizle. En önemlisi bu. Roacctune'a hemen başlama çok ağır bir ilaçtır. Bence ilk olarak yüzünü temizleyecek bir sabun al. Sebamed ya da imex olabilir. Sebamed iyi gibi. Imex kullanmadım.ğer 1-2 hafta içinde toparlanır büyük ihtimalle. Tabi bunların hepsinden önce doktora git.Onun vereceği ilaçla birlikte kullan. Zaten daha ilk baştan roacctune vermez. Orayı dıştan kurutan şeyler verir.

Alıntıları Göster
    ilaca falan bulaşma şimdilik git aktara kükürtlü sabun al sabah akşam o sabunla yıka yüzünü ama fazla bastırmadan. 1 hafta içinde kurur sivilceler yüzünde güzelleşiyor mat bir hal alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

ya su cok biliyomus gibi kendi bile kullanmadigi ilaclari onerenlere sinir oluyorum sakin dinleme onlari doktora git
    Fitness da ek besin olarak Protein kullanıyorum ve bende sivilce yapıyor. Sürekli sırtımda,ensemde,anlımda ve ağzımın kenarında tek tek sivilce çıkıyor bıktım artık hatta şu an alnımın tam ortasında kırmızı bir şişlik var, ama proteini kullanmayı da bırakmak istemiyorum, ne olacak bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Fitness da ek besin olarak Protein kullanıyorum ve bende sivilce yapıyor. Sürekli sırtımda,ensemde,anlımda ve ağzımın kenarında tek tek sivilce çıkıyor bıktım artık hatta şu an alnımın tam ortasında kırmızı bir şişlik var, ama proteini kullanmayı da bırakmak istemiyorum, ne olacak bilmiyorum

Bende duydum o muhabbetide pek alaka kuramadım.Sivilcenin karaciğer ile ilgisi var diyorlar.Karaciğer enzimlerini falan mı bozuyor acaba.Yoksa fazla proteinden birşey olmaması lazım.Ha akşam 200 gram et yemişiz ha onu içmişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Bende duydum o muhabbetide pek alaka kuramadım.Sivilcenin karaciğer ile ilgisi var diyorlar.Karaciğer enzimlerini falan mı bozuyor acaba.Yoksa fazla proteinden birşey olmaması lazım.Ha akşam 200 gram et yemişiz ha onu içmişiz

Alıntıları Göster
    İmex kullanmaya başladım bugunden itibaren tekrar,aşırı kola tüketimi olabilir belki bilmiyorum mesajlarınız için teşekkürler.Bi cilt doktoruna gideyim en kısa sürede

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.