Merhaba iyi akşamlar. Benim 15 Ocak'ta taahhütüm bitiyor. Taahhütün bitimine müteakip aboneliğimi sonlandırmak istiyorum.
Ben 31 Ocak'ta son faturamı almak istiyorum. Bu iptal sürecini en hızlı nasıl sonlandırabilirim? 31 Ocağa kadar iptal ettirdiğim taktirde faturaya ek bir ücret yansır mı yoksa sonraki ay bir fatura daha mı çıkarıyorlar? E-Devlet'ten bu işi yapmak ne kadar sağlıklı ve süreci nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak şu saçmalığıda eklemek istiyorum ben böyle saçma bir şey görmedim. TürkTelekom taahhüt kampanya faydalarını fatura kesimine göre yansıtıyormuş. Eskaza ben 30 Ocak 2023'te başvurmuş olsam 31 Ocak 2023'te bağlantı ücreti + 1 günlük kullanım ücreti olarak bir fatura çıkarıp benim 1 aylık kampanya hakkımı yiyeceklermiş onu yeni fark ettim.
İyi günler. 2 monitör ve 1 televizyon var. 4 port çıkışlı VGA Splitter alıp 2 çıkışı monitörler için kullanacağım, 1 çıkışa ise VGA to HDMI takarak televizyondan görüntü almayı umuyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba aranızda? Görüntü alabilir miyim sizce televizyondan?
Merhabalar, Creative SB X-Fi Titanium PCI-E ses kartım ve Steelseries Arctis 3 kulaklığım var. İşletim sistemi Windows 10. Sadece ses kartının uygulamasını kullanıyorum. Seneler önce Steelseries uygulamasınıda kullanıyordum ama hatırladığım kadarıyla iki uygulama birbiriyle çakıştığı çin ses gelmeme gibi bir problem çıktığından dolayı öneriler doğrultusunda kaldırmıştım.
Genelde Youtube'da takılırken videoları hızlı hızlı ilerlettiğim sırada oluyor bu sorun. Ses cızırtılı gelmeye başlıyor. Bazen videoyu durdurup 1 2 dakika sonra tekrar başlattığımda da oluyor. Senelerdir var bu sorun. İlk başlarda sesi kapatıp 5 10 dakika sonra tekrar açtığımda düzeliyordu. Sonra bir gün şans eseri saçma bir çözüm buldum. Windows Media Player'dan bir müzik açıp 5 10 saniye dinledikten sonra tekrar videoya geri döndüğümde düzeliyor :D Bu saçma şekilde çözülen sorunun tam olarak neyden kaynaklandığı söyleyebilecek olan var mı?
Sorunu sadece internet tarayıcıları üzerindeyken yaşıyorum. Firefox kullanıyorum. Sırf bu sorundan dolayı Chrome'a geçmiştim baktım sorun yine oluyor tekrar Firefox'a döndüm.
İyi günler herkese. Şimdi benim başvuru yaptığım yer köyden hallice bir yer. Maalesef boşta port yok diyorlar. Santral uzaklığı 244 m yazıyor sorguladığımda. Her binada ankastre yok. Yol kenarlarında ahşap direkler var onların tepesinde küçük kutular var. Binalarda ankastre olmadığı için bunlar kullanılıyor anladığım kadarıyla. Santral dediğimizde 1mx1m boyutlarında yerdeki gri panolar herhalde. Şimdi bu iş tam olarak nasıl oluyor? Santralde boş port varsa benim eve en yakın ankastreye santralden bağlantı yapıp ankastredende eve mi kablo çekiyorlar? Yardımcı olursanız sevinirim.
Başvuru yapacağım ama bir kaç sorum var.
Herkese iyi günler. Durum şuan şu şekilde;
Yeni bir eve taşındım evde telefon hattı yok. Altyapıyı sorguladım VDSL 62 Mbps destekliyor. Modem almayı düşünmüyorum. TTnet'ten kalan Zyxel VMG3312-B10B bir modemim var. Araştırmalarıma göre kullanabiliyorum ve her türlü işimi görüyor.
Şimdi sorularım şunlar;
1. Türknet telefon hattı çeker mi? Çekerse ücret talep eder mi? Ek olarak kurulum için ücret talep ediyor mu?
2. Modem her türlü işimi görüyor herhalde ama TTnet'in modemini kullanmak bana bir sıkıntı çıkarır mı? (Hız düşüklüğü, sık bağlantı kopması vb.) Ek olarak modem almamın veya almamamın faturaya etkisi var mı?
3. "VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız 62 Mbps. İndirme hızı tahminidir. ~4 Mbps edebilir" yazıyor. Bunun gerçekten aslı var mı? 50-55 Mbps her türlü alır mıyım? Yoksa lafta kalıp yerine göre değişiyor mu?
4. Son olarak VDSL olduğu için telefon aboneliğim olmadığımdan "Yalın İnternet" gibi bir duruma gerek kalmıyor mu? Kalıyorsa faturada ne kadar üstüne ekler?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
TTnet ile ilgili bir kaç sorum var
|
|
Asus TUF B360-PRO Gaming Anakart 970 Evo Uyumu
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 594
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.764 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 237 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic