Bildirim
Yeni mezun oldum askere gideceğim ne yapmam gerekiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
asal basvuru yap. bikac soru oluyor anket gibi once onlari doldur. sonra saglik ocagina git doktor muayene etsin. o da tamamlaninca subeye git basvur. -
Dün gece ASAL Yoklama Başvurusunu doldurdum, bugünde sağlık ocağına gidip muayene oldum yarın gideceğim askerlik şubesine. Merak ettiğim askerlik şubesine giderken götürmem gereken bir şey var mı sonra geri dönmeyeyimde. Sağ ol bu arada. -
Asal başvuru yoklaması yapıyorum son aşamada askerlik şubenizin celp dönemi Ağustos 2020'dir uyarısı alıyorum. Sen de(@1cihan8) böyle bir uyarı çıkmadı mı?
Nasıl bir yol izlemeliyim? -
Şu ekranın aynısı çıktı bende.
https://pbs.twimg.com/media/DmJ3HpfXcAAApwZ.jpg -
Bende de askerlik şubenizin celp dönem tercihinde Ağustos 2020 yazıyor. Geçtiğimiz ay lisans öğrenimini tamamladım. Erkenden gitmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor, şaşırdım. -
Goturmen gereken bir sey yok. basvuru surec takibinde saglik kontrolu onay almis mi sistemde yesil olmus mu yani ben 2 gun onun onaylanmasini beklemistim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X